Jaf la o banca din Capitala. Paguba se ridica la 400.000 de lei

Ultima actualizare: 18-10-2012 14:59

UPDATE: Cum poti sa faci rost de cateva sute de mii de lei? Simplu, spargi geamul unei banci, furi un sac de bani si dispari in cateva secunde. Un astfel de jaf, ridicol de simplu, i-a alertat astazi pe politistii din Bucuresti.

Intamplarea ridica iar multe semne de intrebare legate de masurile de securitate pe care le iau sau nu institutiile financiare. Suspectii au dat atacul la sucursala BCR din piata Alba-Iulia.

Alarma s-a dat putin dupa ora 13:00. O casiera a asistat la furt, insa nu a fost capabila sa reactioneze, probabil de frica. Pana sa-si revina femeia, hotul era deja urcat pe o motocicleta condusa de un complice. Cei doi au disparut in mare viteza.

Cum institutia nu are paznici, nu a avut cine sa-i opreasca pe indivizi. La cativa kilometri de locul faptei politistii au gasit motocicleta pe care au fugit cei doi.

Un caine specializat in miros a incercat sa afle directia in care au plecat indivizii dupa ce si-au abandonat vehiculul. Din pacate, animalul a pierdut urma hotilor la intrarea in statia de metrou Dristor.

Politistii au vizionat deja imaginile surprinse de camerele de supraveghere si sunt convinsi ca au de-a face cu trei indivizi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO