Preot mort intr-un accident provocat de un politist de la Rutiera!

Ultima actualizare: 19-10-2012 23:04

Un accident teribil i-a curmat viata, sambata noapte, unui preot din Falticeni, dar si unui prieten, care-l insotea in calatorie.

 

Mergeu impreuna cu nevestele si un copil de 14 ani spre Pascani, unde parintele era asteptat sa slujeasca la sfintirea unei biserici. Dar le-a iesit in cale un camion, condus de un politist aflat in timpul liber, care intrase intr-o depasire periculoasa. S-au izbit frontal, iar autoturismul a fost zdrobit.

Cand au ajuns echipele de salvare la locul accidentului, preotul de 55 de ani, care era la volanul autoturismului, murise deja. Prietenul lui, aflat pe scaunul din dreapta, a fost resuscitat patruzeci de minute, dar nici inima lui n-a rezistat.

Pe bancheta din spate se aflau sotiile preotului si ale prietenului sau. Aceasta din urma isi luase si copilul in masina. Au scapat ca prin minune, doar cu cateva rani usoare.

Cel care conducea camionul care le-a aparut in fata este agent la Brigada Rutiera din Suceava. Era in timpul liber si avea permis pentru toate categoriile. Colegii lui vor sa afle daca efectua un transport autorizat.

Preotul era asteptat sa slujeasca la sfintirea unei biserici din Pascani. A murit cand mai avea 5 kilometri pana acolo.

Politistul care a provocat accidentul lucra la Circulatie de 19 ani. Este este cercetat pentru ucidere din culpa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO