Fetita gasita in gara din Cluj fusese uitata de bunica ei, care s-a imbatat

Ultima actualizare: 12-06-2012 09:30

Fetita de numai 2 ani, din Cluj, gasita luni de politisti in gara a fost uitata acolo chiar de bunica ei. Adevarul dureros s-a aflat dupa ce politsitii au gasit-o pe femeie si si-au dat seama ca a baut atat de mult, incat a uitat de nepoata.

 

A doua zi si-a dat seama ca fetita nu e nicaieri, dar nu si-a batut capul si a lasat cautarile in grija politistilor.

Bunica obisnuia sa o ia cu ea pe fetita de cate ori mergea la rude si asa s-a intamplat si luni, cand a baut cot la cot cu un var. In gara a lasat-o ca pe un bagaj, langa un tonomat de cafea, ca sa poata bea nestingherita mai departe, intr-un bar.

Femeia i-a spus sotului sau ca fetita a ramas in grija rudelor, asa ca omul s-a linsitit. Abia marti, cand s-a trezit cu politia pe cap, si-a dat seama de gravitatea situatiei. De fapt, ametita de aburii alcoolului, femeia nu mai stia unde o lasase pe fetita, la rude sau in gara.

Fetita a fost gasita luni de catre un barbat care a alarmat politia. Oamenii legii au internat-o acum intr-un centru de plasament, in regim de urgenta.

Asistentii sociali vor decide in urma anchetei daca bunica este capabila sa mai aiba grija de ea, mai ales ca mai are acasa inca cinci minori de crescut.

Mama fetitei este in Polonia si si-a lasat copiii, fara sa se uite in urma, in grija bunicilor. In urma cu trei luni, a mai nascut o fetita, pe care a abandonat-o in spital.

Daca Directia pentru Protectia Copilului va depune o plangere la politie impotriva bunicii, femeia ar putea face chiar si 2 ani de inchisoare, pentru ca a abandonat un copil fara aparare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO