Cumplit! Si-a gasit copilul in coma, dupa ce acesta a vrut sa se sinucida!

Ultima actualizare: 21-05-2012 19:01

Durere nesfarsita intr-o familie din comuna argeseana Ungheni. Copilul de 11 ani a incercat sa se omoare in curtea casei, iar cea care l-a gasit a fost chiar mama lui.

Innebunita a incercat sa-i dea primul ajutor dar copilul a cazut de la patru metri, ranindu-se la cap si coloana vertebrala.

Oricum starea lui se inrautatise inca dinainte sa-l gaseasca mama lui. Ambulanta a sosit imediat, dar pentru ca starea baiatului era din ce in ce mai grava, medicii argeseni au hotarat sa-l trimita la Bucuresti.

Astfel, un elicopter a venit sa preia trupul copilului aflat in coma de gradul trei. Rudele baiatului s-au rugat incontinuu cerand divinitatii o minune. Mama nu intelege ce s-a intamplat. Copilul nu avea probleme mari, se comporta la fel ca orice elev de varsta lui si nu s-a plans niciodata de nimic.

Ba mai mult, spune mama, baietelul era iubit de familie si avea acasa tot ceea ce avea nevoie pentru a se dezvolta normal. Copilul este internat la un spital din Bucuresti si este in stare critica.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO