Crima din Timisoara: Sergiu a transat cadavrul, Carmen a ucis din razbunare

Ultima actualizare: 23-10-2012 14:08

UPDATE: Cel putin asta a fost marturia lui Sergiu, miercuri, in fata judecatorilor. Va reamintim, cei doi au ucis si transat in vara intr-o camera de camin un barbat de 65 de ani.

Miercuri, in fata judecatorilor, Sergiu a pledat vinovat si a spus ca el a ciopartit cadavrul. In schimb, sustine ca iubita lui l-a ucis pe om. Cu o luna inainte de crima fata ar fi fost violata de un alt camatar si l-ar fi omorat pe Trifu Schrot ca sa-si verse mania.

"Carmen a mers la dulap si a luat cutitul pe care il foloseam pentru mancare si i-a aplicat lovituri cu cutitul. Am ramas marcat ca plangea. Am ramas asa o ora" - asa suna declaratia lui Sergiu Florea.

Episodul sangeros ar fi intervenit dupa ce barbatul n-ar fi vrut sa plateasca 500 de euro pentru partida de amor. Daca e sa dam crezare declaratiilor baiatului, iubita lui ar fi devenit asasina din cauza unei alte suferinte: "A fost violata si a suferit o trauma si a ramas marcata cu o luna in urma. Camatarul a violat-o", a dezvaluit tanarul.

Carmen n-a deschis gura sa-l contrazica, dar avocata ei a protestat.

Tot in fata judecatorilor, studentul la medicina a jucat rolul baiatului bun: "Eu i-am spus lui Carmen sa recunoasca, sa ne asumam raspunderea. As vrea sa ma ajute Dumnezeu sa iasa adevarul la iveala. Eu regret..."

Desi intial a negat, Sergiu a recunoscut ca a participat si el la transarea cadavrului: "Timp de o ora am stat, am plans si ne-am gandit cum sa scapam de cadavru. Am cumparat un gemantan, dar ne-am dat seama ca nu incape si am transat cadavrul".

De altfel, camerele de supraveghere dintr-un supermarcket i-au filmat la putin timp dupa crima cumparand niste saci de plastic si un geamantan.

La iesirea din sala de judecata, tanara de 20 de ani si-a acoperit fata si a tacut cu incapatanare. Este doar o tactica de aparare, crede avocatul lui Sergiu.

Audierile au durat mai bine de trei ore, dupa care cei doi inculpati s-au intors in arest. Ea la Arad, el la Timisoara.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO