Angajatii de la Ambulanta Bihor au ales sa incheie anul cu un protest!

31-12-2008 00:00


Protest chiar in ajun de Anul Nou la Serviciul de Ambulanta Bihor. Peste 200 de angajati s-au strans miercuri dimineata in curtea sediului din Oradea, cerand ca managerul lor sa nu fie demis.


Decizia ministrului sanatatii de a-l inlatura din functie pe director a venit dupa moartea unei femei insarcinate din Salonta.

Comisia Ministerului Sanatatii a decis ca managerul spitalului se face vinovat de proasta organizare, iar asta a dus la decesul unei femei de 37 de ani, insarcinata in luna a saptea.

Managerului i se imputa faptul ca in acest caz a trimis la bolnava o ambulanta doar cu asistent, si nu cu medic, asa cum ar fi trebuit.

Angajatii de la ambulanta spun ca ancheta ministerului a fost una superficiala. Si acesta nu este singurul motiv de suparare al medicilor si al asistentelor.

Serviciul de Ambulanta Bihor are peste 420 de angajati, iar la protest au participat cei care nu erau in tura, pentru ca sa fie asigurate in continuare urgentele.

Femeia de la care a pornit scandalul s-a stins din cauze ramase inca necunoscute. Sotul ei spune ca avea de mult timp epilepsie. Omul crede ca ar fi scapat daca o consulta de urgenta un doctor.

Tags: protest,

VIDEO PROTVPLUS.RO