Doliu si indignare la Brasov, la inmormantarea angajatului casei de schimb

Ultima actualizare: 24-10-2012 18:30

UPDATE: Sute de oameni l-au plans pe tanarul - sot si tata al unei fetite de un an. N-au putut insa sa nu se intrebe printre lacrimi cum a fost posibil ca un individ extrem de periculos, dat in urmarire in toata tara, sa se plimbe liber intr-un oras?


Sunt intrebari pe care zeci de oameni dintr-un oras cunoscut pana acum ceva vreme drept unul linistit si le-au pus astazi, la inmormantarea lui Ciprian Ion, tanarul angajat al casei de schimb valutar, care a fost impuscat in cap si a murit pe loc.

Ciprian Ion avea 34 de ani si, impreuna cu un coleg, pleca in momentul atacului cu incasarile casei de schimb spre banca. Au fost atacati si impuscati in plina strada. Abia apucasera sa urce in masina. Tintit in cap, Ciprian, a fost transportat la spital in stare critica. Dupa trei ore a murit. Era casatorit si avea o fetita de un an si jumatate. Sute de oameni l-au condus astazi spre cimitir.

Rude, prieteni, colegi si chiar si alti patroni de case de schimb valutar sau de amanet au venit astazi la inmormantare. Cu totii isi pun aceleasi intrebari obsedante - cum e posibil ca un barbat inarmat sa atace in centrul unui oras? cum se poate ca infractorii periculosi sa fie eliberati si sa se plimbe printre ei?

Multi dintre cei care i-au fost colegi tanarului dus la groapa se tem sa mai transporte valori. Ipoteza lansata astazi de patronul casei de schimb valutar potrivit careia a fost un atac la comanda, ii ingrozeste.

Colegul lui Ciprian, Razvan Grafim, de 38 ani, este singurul supravietuitor al atacului. Barbatul este internat de joi la Terapie Intensiva. A ajuns la spital cu un glont in ochiul stang si unul in umar. A fost operat vineri, dar medicii n-au reusit sa ii salveze ochiul.

Cel de-al treilea barbat impuscat a fost Gheorghe Lala, trecatorul care a avut curajul sa il urmareasca pe atacator, dar a fost impuscat in inima. El va fi inmormantat la Predeal, acolo unde s-a nascut.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO