Ancheta de proportii la Bolintin, dupa decesul pacientei bolnave psihic

Ultima actualizare: 05-10-2012 16:27

Ancheta de proportii in centrul social din Bolintin, dupe ce o pacienta si-a dat sufletul. Ar fi fost batuta cu niste bate de lemn chiar de infirmierele platite sa se ocupe de ea. Victima avea 59 de ani si s-a stins in chinuri spun procurorii din Giurgiu.

Procurorii au o proba de netagaduit. Femeia, a fost filmata inca in viata si plina de rani. Imaginile au fost surpinse de inspectorii Directiei de Asistenta Sociala chemati de un pacient sa vada grozavia.

Elena Meraru arata groaznic, dupa ce infirmierele de la Centrul Social " au avut grija de ea". Era vanata toata, cu bratul drept rupt si avea lovituri la cap.

Desi mana ii era rupta din umar niciuna dintre angajate nu a spus ca pacienta sufera cumplit. Chipurile ar fi cazut din pat.

"Am inteles ca sunt acuzata ca as fi batut-o eu. Nu am niciun interes. S-a impiedicat de tocul usii si a cazut si s-a lovit la ochi. Mai cadea prin curte calca stramb. Nici in ceilalti nu dau pentru ca daca dadeau aveau urme," a spus una dintre infirmiere.

Doua persoane ar fi agresat-o pe doamna Meraru Elena. Vorbim despre infractiunea de lovituri cauzatoare de moarte.
Gheorghe Albu, primprocuror adjunct, Partchetul de pe langa Tribunalul Giurgiu
Si totusi cineva a dat in Elena Meraru, considerau si legistii care au vazut-o dupa ce femeia a fost dusa la expertiza. Doctorii au precizat ca are nevoie de 57 de zile de ingrijiri medicale .

Seful centrului-medical este uimit ca s-a intamplat asa ceva: "Si eu cand am vazut-o am ramas asa si am trimis-o la municipal si de acolo mi-au trimis-o inapoi," a declarat Liviu Merghisescu.

In timp ce angajatii l-au luat pe nu in brate o alta bolnava a dezvaluit grozavia: "Am auzit-o tipand si ne-am dus la geam si am zis de ce tipati si a zis mi-au luat hainele si ma bat si am bazut cand o loveau cu batul si cu pumnii. A fost batuta de doamnele care lucreaza maine in tura: Stela Tudorache si Vlad Dumitra."

In acest caz 29 de angajati sunt vizati.

Pacientii centrului social din Bolintin Vale povestesc ca daca nu sunt cuminti au parte de acelasi tratament ca profesoara Meraru.

Pacat insa ca a murit o femeie pentru ca autoritatile romane sa se puna in miscare.

IMAGINI SOCANTE! Pacienta batuta la Bolintin, inainte sa inceteze din viata

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO