Au sarit la medici, dupa ce prietenul lor a murit intr-un accident stupid

Ultima actualizare: 04-07-2012 02:02

Un scandal monstruos, potolit numai de trupele speciale, a izbucnit luni, in judetul Buzau, dupa un accident mortal. Rudele si prietenii unui sofer care s-a stins nevinovat si-au varsat furia pe medicii de la ambulanta si pe cei de la descarcerare.

Pe unii i-au acuzat ca au venit prea tarziu si nu au salvat viata barbatului, iar pe ceilalti ca nu l-au scos la timp din masina facuta praf.

Cand au vazut ca prietenul lor se stinge cativa tineri n-au mai tinut cont de nimic. Au vrut chiar sa ii loveasca pe medici. De frica politistii, au chemat trupele speciale. Apropiatii victimei tot nu s-au obisnuit cu ideea.

Abia dupa ce mascatii i-au bagat in duba pe cei care urlau multimea s-a potolit iar agentii de la Rutiera au putut sa inceapa cercetarile.

Barbatul care a murit avea 40 de ani si era la volanul masinii lui, care se stricase. Doi prieteni il impingeau, in speranta ca vor reporni motorul. Din spate insa a venit in viteza un alt autoturism. Soferul i-a vazut tarziu si a intrat ghiulea in cel ramas in pana, care nici nu pusese luminile de avarie.

Echipele de la descarcerare si doctorii sustin ca au facut tot ce-au putut ca sa-l salveze pe primul sofer, numai ca acesta avea rani mult prea grave. Cel care a provocat tragedia a ajuns la Spitalul din Buzau insa cand va fi externat va fi acuzat de ucidere din culpa.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO