Parintii militarului mort in poligon la Brasov:Fiul nostru a fost impuscat!

Ultima actualizare: 02-04-2012 17:13

UPDATE: Durere imensa in familia militarului mort in timpul unui exercitiu in poligonul Cincu din Brasov. Distrusi ca si-au pierdut singurul baiat, parintii lui incearca sa gaseasca un vinovat.

Oamenii sustin ca fiul lor era prea bun in ceea ce facea ca sa comita o astfel de greseala in timpul antrenamentelor. In paralel, ancheta merge mai departe si cel mai probabil maine familia va afla mai multe amanunte despre moartea militarului.

Durerea i-a adus in pragul lesinului pe cei doi parinti ai militarului, care-l iubeau ca pe ochii din cap, mai ales ca era singurul baiat al familiei. Pierderea lui este cu atat mai sfasietoare cu cat oamenii nu isi pot explica ce s-a intamplat in poligon.

Mama tanarului nu crede in ruptul capului ca fiul ei, un militar bine pregatit si cu multe misiuni la activ, a putut face o greseala.

Iubita lui Gavril este si ea distrusa. Erau impreuna de 4 ani si iubirea lor a rezistat perioadelor grele in care el era departe, in misiune. Fetei nu-i vine sa creada ca tocmai acum, cand faceau planuri de nunta, el a plecat pentru totdeauna.

Un reprezentat al Ministerului Apararii se afla in permanenta alaturi de familie din momentul in care oamenii au primit teribila veste. Ancheta este in plina desfasurare, iar varianta luata in calcul de catre superiorii barbatului este clar un accident .

Este posibil ca in urmatoarele zile Parchetul sa finalizeze cercetarile si se afle tot adevarul cu privire la moartea tanarului. De dimineata, in toate unitatile militare din tara s-a tinut un moment de reculegere in memoria lui. Maine tanarul va fi
inmormantat in satul natal.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO