3.500 de yoghini MISA au participat la prima spirala in aer liber din 2009

Dată publicare: 06-05-2009 00:00
Dată actualizare: 17-10-2012 17:01


UPDATE: A fost aglomeratie la Baile Herculante, unde in jur de 3.500 de yoghini s-au prins intr-una dintre cele mai importante spirale ale anului.


Adeptii MISA au format miercuri, pentru prima oara in acest an, o spirala in aer liber. Multi dintre ei au venit cu cateva ore inainte. Au avut de strabatut un drum prin padure, paziti de 20 de oameni de ordine, care nu purtau insa uniforme. Acestia au avut grija ca evenimentul sa nu fie perturbat in niciun fel.

Yoghinii s-au prins in spirala asa cum cere regula, adica in functie de zodii, alternativ, un barbat si o femeie. Au meditat apoi intens ca sa intre in legatura spirituala cu mentorul lor, Gregorian Bivolaru.

Dupa doua ore acesta le-a vorbit prin intermediul unei inregistrari audio recente. La Baile Herculane sunt programate sa aiba loc in total trei spirale de tip yang. Urmatoarele doua spirale vor avea loc vineri si sambata.

Momentul formarii spiralei a fost pregatit minutios inca de miercuri dimineata. Regulile stricte sint cunoscute deja si de neinitiati. Adeptii nu vorbesc cu nimeni, ci prefera doar sa se concentreze.

Varstinicii care au venit pentru odihna si tratament in statiune nu inteleg insa prea multe despre mediitatia yoghinilor. Se arata chiar scandalizati cind vine vorba despre cartile cu pozitii sexuale, care se vand la standurile din fata hotelurilor.


VIDEO PROTVPLUS.RO