12 pasageri romani, raniti intr-un accident in Ungaria! Vezi VIDEO

Dată publicare: 12-08-2009 00:00
Dată actualizare: 29-09-2012 23:11


12 pasageri romani, raniti intr-un accident in Ung...
12 pasageri romani, raniti intr-un accident in Ung...

UPDATE: Cumplita spaima pe o sosea din Ungaria, pentru aproape 50 de romani care s-au rasturnat cu autocarul ce ii aducea acasa, din Spania.

Inexplicabil, accidentul a fost provocat chiar de unul dintre ei: s-a apropiat de sofer si, inca nu se stie de ce, a tras de volan. 12 calatori au ajuns la spital, 4 in stare mai grava, anuntau medicii.

Barbatul de 37 de ani s-a ridicat brusc de pe locul lui si s-a oprit in dreptul soferului. Acolo, fara niciun fel de explicatie, a apucat volanul si a tras dreapta. Masina a iesit de pe soseaua principala pe un drum secundar, la aproximativ doi metri mai jos, si s-a rasturnat pe partea laterala. Oamenii au scapat pe unde au apucat - unii pe iesirile de urgenta, altii prin geamurile sparte.

Cei patru romani internati sunt in afara pericolului, spun medicii. Pasagerul vinovat, de loc din Botosani, a fost audiat de politisti, care spun ca risca pana la 8 ani de inchisoare.

Accidentul vine la numai doua zile dupa ce cinci dintre ai nostri au murit aproape in acelasi loc. Autoturismul in care se aflau s-a izbit atunci de un TIR, tot romanesc.


VIDEO PROTVPLUS.RO