HARGHITA - REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2015 EDU.RO. Vezi aici rezultatele finale

evaluare nationala 2015

EDU.RO - REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2015 JUDETUL HARGHITA : Elevii din Harghita au sustinut pe 22 si 24 iunie examenele la romana si matematica.

 

UPDATE: Rezultatele pentru judetul Hatghita au fost publicate. Le puteti vedea AICI.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2015 JUDETUL HARGHITA- EDU.RO Conform calendarului anuntat de Ministerul Educatiei, rezultatele la Evaluarea Nationala din judetul Harghita sunt afisate vineri, 26 iunie, pana la ora 16:00. Apoi, pana la ora 20:00, elevii nemultumiti de rezultate pot depune contestatii. Acestea vor fi rezolvate intre 27 si 29 iunie 2015.

Pe www.stirileprotv.ro gasesti toate informatiile legate de examenele sustinute de absolventii clasei a VIII-a: subiecte barem si REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2015.

Citește și
evaluare nationala 2015
GIURGIU - REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2015 EDU.RO. Vezi aici rezultatele finale
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Citeste si: REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2015 DIN TOATE JUDETELE

EVALUARE NATIONALA 2015. Evaluarea si notarea lucrarilor se realizeaza de catre doi profesori, care lucreaza obligatoriu in sali separate. In cazul in care diferenta dintre notele date de catre cei doi evaluatori este de cel mult 1 punct, nota finala este media aritmetica a acestora, cu doua zecimale, fara rotunjire. Daca diferenta de note este mai mare de 1 punct, lucrarea este recorectata de alti doi profesori evaluatori, stabiliti de presedintele comisiei, iar nota acordata de acestia este nota finala.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2015 JUDETUL HARGHITA- EDU.RO: Dupa finalizarea contestatiilor, rezultatele finale la Evaluarea Nationala 2015 Harghita vor fi afisate pe 30 iunie.

EVALUARE NATIONALA 2015. Admiterea in invatamantul liceal se va face pe baza calculului mediei ponderate intre media generala la evaluarea nationala sustinuta de elevii clasei a VIII-a (75%) si media generala de absolvire a claselor V - VIII (25%).

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
GALATI - REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2015 EDU.RO. Vezi aici rezultatele finale
GALATI - REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2015 EDU.RO. Vezi aici rezultatele finale

EDU.RO - REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2015 JUDETUL GALATI: Elevii din Galati au sustinut pe 22 si 24 iunie examenele la romana si matematica.

GIURGIU - REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2015 EDU.RO. Vezi aici rezultatele finale
GIURGIU - REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2015 EDU.RO. Vezi aici rezultatele finale

EDU.RO - REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2015 JUDETUL GIURGIU: Elevii din Giurgiu au sustinut pe 22 si 24 iunie examenele la romana si matematica.

EVALUARE NATIONALA 2015. Cum au trecut elevii peste prima proba, la limba romana: ''Am facut rugaciunea inainte de lucrare
EVALUARE NATIONALA 2015. Cum au trecut elevii peste prima proba, la limba romana: ''Am facut rugaciunea inainte de lucrare"

Basmul, o zi de sarbatoare si propozitiile subordonate i-au pus in incurcatura pe unii dintre cei peste 160 de mii de absolventi de clasa a 8-a, care au sustinut luni proba de limba romana la evaluarea nationala.
 

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.