Românii au votat și în vacanța de la munte sau mare: "Neapărat vreau la vot!"

Ultima actualizare: 27-05-2019 09:37

A fost o zi de vară autentică aşa că foarte mulţi romani au decis să-şi petreacă duminică în natură. Dar, chiar şi aşa nu au uitat de alegeri şi referendum şi au votat pe liste speciale.

La parcul de aventura din Braşov la ora 10.00, era deja plin. Unii trecuseră înainte şi pe la urne.

Turist: "Soţia a lucrat de noapte şi când a ajuns acasă ne-am dus direct la vot în primul rând, apoi am venit cu copilul aici."

Listele suplimentare din staţiunile turistice sunt deja lungi, anunţa reprezentanţii secţiilor.

Femeie: "În drum spre gara caut o secţie. Mi-am calculat timpul astfel încât să nu lipsesc de la vot. Neapărat vreau la vot!"

Alţii au pus pe primul loc relaxarea şi au decis să meargă mai spre seară la urne, în speranţa că nu va mai fi aglomerat. Peste zi s-au bucurat de 20 de grade Celsius, prima zi frumoasă, după multe cu ploaie.

Turişti: "Suntem din Piatra Neamţ, am venit să facem mişcare, la aer curat. Ne-am luat marja de timp și sigur ajungem la vot."

Turiştii au plătit 60 de lei pentru 3 ore de căţărare pe diverse trasee prin pădure. După sport, mulţi s-au aşezat la grătar, iar alţii la plajă.

Cele mai solicitate judeţe pentru listele speciale au fost Braşov, Constanța dar şi cele în care se afla marile centre universitare.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO