EURO 2020. Principalele echipe favorite pentru câștigarea EURO. Pe cine mizează Răzvan Lucescu

Dată publicare: 11-06-2021 19:49
Dată actualizare: 11-06-2021 21:22


Cu o echipă plină de vedete, Franța este marea favorită la titlul european. Naționala lui Mbappe și Grizmann ar putea fi a doua care reușește să câștige trofeul de două ori la rând, după Spania.

Anglia și Germania sunt celelalte mari favorite. Românii au ales cu cine vor ține în această vară.

Românii nu sunt la Euro. Vor privi competiţia transmisă în direct de ProTV cu mare interes! Şi-au ales favoritele şi au făcut pronosticuri pentru turneul final.

Ianis Hagi: ”Sunt curios ce va face Scoţia pentru că am şi colegi acolo, adversari care sunt de la Celtic şi din Campionatul Scoției. Sunt curios ce vor face ei pentru că au o generaţie destul de bună şi e pentru prima dată când au ajuns la un turneu final din ultimii 20 de ani”.

Răzvan Lucescu: ”Eu aşa văd că Italia, ar putea câştiga acest Campionat European. Dar dacă analizezi lotul Franţei un lot fabulos, chiar şi Germania. Echipe care pleacă ca principale favorite. Portugalia la fel - jucători fenomenali, motivaţie, experiența câştigării celuilalt, ultimul Campionat European.. rămân la părerea că Italia va fi surpriză”.

Ciprian Marica: ”Aş fi curios să îl văd pe Mbappe să văd cum ar arăta Franţa cu el. Aşa că vreau să văd specatcol în primul rând„.

Radoi n-a reuşit să ducă naţională la Euro şi încă suferă pentru înfrângerea din barajul cu Islanda.

Reporter: I-aţi întrebat pe jucători ce favorite au?

Mirel Radoi: ”Nu, nu i-am întrebat pentru că nici nu vreau să le amintesc durerea pe care ne-a provocat-o pierderea play-offului cu Islanda şi atunci nu vreau să se resimtă mai mult această durerea la nivel de lot”.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO