Mai este putin si se da liber la prajituri. Se va intampla, bineinteles, la “Bake Off Romania”, un show care va deschide, in curand, la ProTV, portile Raiului. Macar cel al dulciurilor.

Iar pentru ca in orice lume de basm trebuie sa existe si o zana buna, Nicolle Stanese va sterge diafan orice grija in fata abundentei si ne va invata ca imaginatia nu trebuie sa aiba limite. Aflam ce-i in cuptor luni, la “Bake Off” Romania. O sa fie sigur raiul prajiturilor. Cintarul frumoasei prezentatoare a aflat deja.

Nicolle Stanese: “Cred ca toate lumea o sa ma intreba dupa fiecar emisiune cum m-am abtinut, raspunsul e simplu, nu m-am abtinut. Eu stiu mai bine, cantarul meu din baie arata ca m-am ingrasat, dar nu conteaza, merita. Cam 4 kilograme, eu cred ca pe sezon e ok”.

La 16 ani a moderat o emisiune la Cluj. Apoi a ajuns la un post tv din Chisinau. Pina in viata ei a aparut Ana Victoria. “E acea perioada a in care incepe sa-mi spuna ca sunt cea mai buna mama de lume. Am experientele mele cu mama mea care m-a nascut la exact aceeasi varsta la care am avut-o eu pe Victoria. E loc de rabdare e loc de copilarit impreuna, de crescut impreuna. Pentru mine e fantastic sa fiu o mama buna. Pana acum nu eram rea, dar nu constientizam ca in fiecare zi se intimpla ceva absolut fantastic”

“Cred ca la un moment dat parintii isi invata copii cum sa comunice si apoi copiii isi invata parintii cum sa comunice, sau in ce directie. Daca stau linga ea si ma gindesc la lucrurile de la birou se cuibareste si ma face sa imi dau seama ca sunt langa ea dar nu sunt de fapt, asa ca arunc telefonul , agenda. Ne fac sa fim constienti ca trebuie sa fim langa ei, chiar si nu cu gandurile in mii de directii”