Cum se pregătesc conservele sănătoase din fructe

Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Joi 21 Septembrie 2017 10:15
Categorie: CSID

Suntem în plin sezon al gemurilor şi compoturilor. Gospodinele trudesc cu elan, aşa cum au învăţat în sânul familiei. Lucrurile s-au mai schimbat un pic, însă.

Spre exemplu, puţine doamne ştiu că din încălzirea fructelor rezultă HMF. Un compus care, dacă va aduceţi aminte, spune foarte multe despre modul în care este fabricată mierea.

E bine şi în cazul conservelor din fructe să-l ţineţi sub control.

VEZI DETALII ÎN VIDEO

Mesaj public al unui medic român: Iartă-mă, pacient român. Ne gândim la grevă

Mesaj public al unui medic român: Iartă-mă, pacient român. Ne gândim la grevă

ficat, hepatita

Prezenţa virusului hepatic în organism nu reprezintă o problemă, reactivarea lui, însă, da

Ce este acidoza metabolică și cum o putem trata

Aerul condiționat poate duce la inflamarea nervului facial. Ce riscați

Riscurile la care se expun alergicii la nichel. Se găsește chiar și în bijuterii

Accidentul vascular cerebral, mult mai frecvent în rândul tinerilor fumători

Controale la endocrinolog recomandate înainte și după sarcină

CSID

Durerile abdominale și infecțiile urinare dese pot duce la incapacitatea de a obține o sarcină