Consumati din belsug gutui in acest sezon. Sunt excelente in calmarea durerilor si inflamatiei
Tineti sub control afectiunile de sezon cu ajutorul minunilor naturii. Gutuile sunt excelente pentru calmarea durerilor usoare si inflamatiei. Daca le pastrati la rece, le puteti consuma proaspete pana in martie.
Tratati-va natural inflamatiile usoare ale gatului in acest sezon. Adica apelati cu incredere la gutui.
Aceste fructe au calitati antinflamatoare exceptionale. In plus, o gutuie mare va furnizeaza necesarul zilnic de vitamina C.
Alegeri 2024
11:53
Diana Şoşoacă a făcut o filmare în cabina de vot. Și-a adăugat numele cu pixul pe buletinele de vot și a pus ștampila
11:34
Traian Băsescu: Îi rog pe români să vină la vot şi să opteze pentru ce vor în continuare. În turul I este de fapt finala
11:23
Cristian Diaconescu: Este un moment crucial prin care vom trece ca ţară. Avem nevoie de oameni profesionişti să ne reprezinte
11:22
LIVE TEXT Alegeri prezidențiale 2024 | A treia zi de alegeri în diaspora. Număr semnificativ mai mic de voturi față de 2019
Prune, guturi, mere, pere – sunt fructele toamnei pe care trebuie sa le consumati din belsug. Aceasta deoarece vin la pachet cu vitamine, minerale si substante de anti-inflamatoare.
Fac minuni daca reusiti sa mancati zilnic doua salate din aceste fructe. Gutuile, spre exemplu, sunt excelente daca aveti neplaceri cauzate de infectiile virale de sezon. Au efect expectorant.
Folositi si frunzele de gutui tot timpul anului, in infectii respiratorii si nu numai.
Gutuile abunda in vitaminele A, B si C. Daca vi se par inecacioase, le dati pe razatoare si le combinati cu mere, pere sau orice alt fruct de consistenta moale.
De altfel, gutuia in combinatie cu mierea calmeaza tusea si elibereaza caile respiratorii. Si nu aruncati samburii.
Semintele de gutuie pot fi consumate si ca atare, si uleiul din semintele de gutuie este benefic in scaderea inflamatiilor.
O gutuie mare, de 600 de grame, va asigura tot necesarul zilnic de vitamina C.