Dacă în domeniul francizelor, în HoReCa, te poți aștepta să intri pe profit în jumătate de an, cu un restaurant ori un pub, în comerț se poate întâmpla asta chiar mai repede, spune Raluca Stanciu, consultat în domeniul francizelor.

Invitată în emisiunea Conectat la România by stirileprotv.ro, consultantul dă trei sfaturi celor interesați de o afacere la cheie:

1. Întâi investighezi, vezi dacă îți place, ieși cu partenerul tău, te duci într-un training de o zi, două într-o locație de-a partenerului, ca să vezi cum funcționează, să vezi dacă-ți place.

2. Să nu faci o alegere subiectivă - în postura de consumatori, ne îndrăgostim de foarte multe business-uri, dar nu ne punem în postura unui analist de business.

3. Să-ți faci foarte bine calculele, atât din punctul de vedere al investiției, cât și din cel al randamentului și așteptărilor de profitabilitate.

Emisiunea poate fi urmărită integral aici: https://stirileprotv.ro/stiri/conectat-la-romania/ce-trebuie-sa-stii-daca-vrei-sa-ai-o-afacere-in-franciza-sfaturile-specialistului.html

Urmăriți emisiunea Conectat la România realizată de Laura Culiță în fiecare vineri, de la ora 20:00, pe stirileprotv.ro.