Bilantul inainte de CES 2013. Anul acesta a fost dominat de tablete si de Smart TV-uri

30-12-2012 18:43


In 2012, romanii au vrut sa fie in pas cu tehnologia si au luat de pe rafturi tot ce-i mai nou. De la smartphone-uri pana la laptopuri ultra-subtiri. Dar anul acesta a fost totusi al tabletelor.

Magazinele declara ca au vandut si de 4 ori mai multe decat in 2011. Nu lipsesc din top nici Smart TV-urile care au reusit sa depaseasca in vanzari clasicele televizoare LED si LCD.

In 2012 toate reflectoarele au fost indreptate spre tablete. Doar in luna decembrie s-au vandut cat in tot anul 2011.

Si daca anul trecut vorbeam de cel mult 10 modele disponibile pe piata, acum vorbim de sute.

Desi sunt pe piata din 2011, Smart TV-urile au avut un salt spectaculos abia anul acesta.

Cel mai ieftin Smart TV costa 1500 de lei. Cu ajutorul lui poti sa vezi ce-au postat prietenii tai pe retelele de socializare, care sunt cele mai populare clipuri de pe Youtube si ultima editie Vocea Romaniei cu ajutorul aplicatiei Voyo.

Vanzari spectaculoase au avut si ultrabookurile, chiar in anul de debut. Aproximativ 1 din trei laptopuri vandute apartin acestei game de produse. Sunt foarte subtiri, usoare, au un design aparte iar unele vin si cu touchscreen.

Ce ne aduce 2013? Laptopuri chiar mai subtiri, televizoare mult mai inteligente si preturi cu mult reduse la tehnologia de acum. Dar si un nou tip de produs- ochelarii inteligenti.

Mai multe informatii despre ce ne rezerva anul viitor in materie de tehnologie, vom afla de la George Buhnici, care va fi prezent la cel mai mare targ de profil din lume, CES din Las Vegas, care-si deschide portile pe 8 ianuarie.

Tags: smart tv, tablete,

VIDEO PROTVPLUS.RO