Un individ a atacat doua surori de 14 si 17 ani cu un cutit.Una a murit, iar cealalta este la spital

01-10-2012 14:07


 Tragedia s-a petrecut duminica seara langa Oravita. Mama fetelor a sunat la politie pentru a anunta disparitia copilelor ei de 14 si 17 ani.

 Imediat, mai multe echipe de politisti si jandarmi au inceput sa le caute pe cele doua minore. Oamenii legii au folosit chiar si un sistem de termoviziune pentru a da de urma acestora.

Jumatate de ora mai tarziu, intre localitatile Rachitova si Bradisorul de Jos, oamenii legii au dat peste un barbat de 35 de ani care mergea pe jos, pe langa un moped. Acesta avea o taietura la mana, iar asupra sa politistii au gasit un cutit cu urme de sange.

Barbatul a fost dus la sediul politiei pentru cercetari, iar astazi a recunoscut ca le-a luat pe cele doua fete cu scuterul, in zona localitatii Agadici si dupa o altercatie, le-a agresat.

Politistii au mers in locul indicat de barbat unde a gasit-o pe minora de 14 ani fara suflare, iar pe sora acesteia de 17 ani, in viata, dar cu multiple urme de violenta. O ambulanta i-a acordat primul ajutor iar apoi fata a fost dusa la Spitalul din Oravita. De aici a fost transferata la Spitalul Judetean din Resita.

Politistii si procurorii criminalisti continua cercetarile in acest caz pentru a afla exact cum s-a petrecut nenorocirea.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO