Jucatoarea de tenis de masa Valeria Borza a incetat din viata.Sportiva din Caransebes avea 29 de ani

20-12-2013 11:00


Valeria Borza, mediafax FOTO

 Jucatoarea de tenis de masa Valeria Borza, in varsta  de 29 de ani, legitimata la echipa franceza Lys-lez-Lannoy, a incetat din viata  joi seara, din cauza unei meningite bacteriene.

 Potrivit prosport.ro, sportiva din Caransebes se indrepta spre un autobuz care urma sa o duca spre aeroportul din Charleroi pentru a veni in Romania. Jucatoarea a acuzat dureri de cap extrem de puternice, a fost transportata la spitalul din Roubaix, unde a fost dusa la sectia de reanimare, dar a intrat rapid in comă. Diagnosticata cu meningita bacteriana, Valeria Borza a incetat din viata la ora 18:15.

"Sunt in stare de soc, nu-mi vine sa cred, ne-am intalnit ultima data la Europenele de la Schwechat, din luna octombrie. Era o stangace foarte buna! A murit din cauza unei meningite bacteriene", a declarat pentru ProSport jucatoarea Eliza Samara.

"S-a nascut la Caransebes, iar de la varsta de 13 ani a mers la Centrul Olimpic de la Bistrita. A stat acolo pana a terminat junioratul. E medaliata la Europenele de cadeti in proba pe echipe si avea foarte multe calitati. Dupa ce a terminat junioratul, Vali a mers mai intai in Spania, iar apoi in Franta, unde se stabilise. Sunt foarte trist", a spus si Viorel Filimon, fost antrenor al Valeriei Borza, actualul selectioner al reprezentativei feminine.

sursa foto: Mediafax

Sursa: ProSport

VIDEO PROTVPLUS.RO