Pe 12 noiembrie, eMAG Black Friday: reduceri de 330 de milioane lei la 4,5 milioane de produse

Pe 12 noiembrie, eMAG Black Friday: reduceri de 330 de milioane lei la 4,5 milioane de produse

București, 8 noiembrie 2021. A 11-a ediție Black Friday, ziua cu cele mai multe reduceri din an, are loc la eMAG pe 12 noiembrie.

 

Pentru o experiență și mai bună de shopping, eMAG a investit 4,5 milioane de euro în tehnologie, iar clienții pot beneficia de reduceri totale de 330 milioane de lei la peste 4,5 milioane de produse, oferite de eMAG și de sellerii din Marketplace. Compania estimează anul acesta vânzări în valoare de aproximativ 615 milioane de lei.

eMAG Black Friday

•Clienții intenționează să aloce, în medie, peste 2.200 de lei de Black Friday, cel mai mare buget de până acum

Investiții mari în infrastructura de comerț online: depozitele eMAG însumează 250.000 m2, de patru ori cât Casa Poporului

Citește și
Black Friday
Black Friday 2021. La ce trebuie să fim atenți când alegem ofertele telecom

•Rețea de 2.000 de unități easybox, dublu față de anul trecut

eMAG Genius este disponibil în majoritatea localităților și poate fi testat gratuit în această perioadă; clienții Genius vor primi o notificare în aplicație la start și vor beneficia de transport gratuit

Produse speciale: mașini, autorulote, combustibil, bilete de avion cu 50% reducere, experiențe inedite
 

În ultimul an, un număr semnificativ de clienți noi au făcut prima comandă online. Cei care comandau deja și-au diversificat coșul de cumpărături cu produse din categorii noi și au folosit tot mai mult plata cu cardul, care, de Black Friday, poate ajunge până la 60%, în creștere față de anul trecut.

Clienții așteaptă Black Friday pentru a găsi produsele de care au nevoie. În topul categoriilor de interes se regăsesc electrocasnicele mici, cu o creștere față de anul trecut, dar și televizoare, haine, telefoane mobile și electrocasnice mari, potrivit unui studiu realizat în luna octombrie de firma de cercetare de piață Kantar România. Astfel, 90% dintre români au auzit de Black Friday, iar cei care vor să cumpere intenționează să aloce, în medie, peste 2.200 de lei.

„De Black Friday ai ocazia să faci economii la ceea ce îți trebuie sau pur și simplu la ceea ce îți place. Black Friday este cel mai bun moment pentru achiziții, am negociat și noi și sellerii din Marketplace cu mii de producători și am concentrat acest efort pentru o singură zi, ziua cu cele mai multe reduceri din an, 12 noiembrie. Am investit masiv într-un nou depozit, în tehnologie și în rețeaua easybox pentru a le da oamenilor ocazia să se bucure de o experiență bună în ecommerce,” a declarat Tudor Manea, CEO eMAG.

Pregătiri din timp

Ca în fiecare an, Black Friday a fost planificat cu atenție și eMAG a achiziționat stocurile de marfă din timp. În acest sens au ajutat și investițiile realizate în ultimii ani în extinderea depozitelor care acum se întind pe o suprafață de 250.000 de metri pătrați, de patru ori mai mare față de cea a Casei Poporului. Aceste investiții care doar în cazul noului hub de la Joița, utilizat în premieră de Black Friday, se ridică la aproape 100 de milioane de euro, au asigurat spațiul necesar pentru a fi păstrate stocurile suplimentare de produse achiziționate special din timp în pregătirea Black Friday. În plus, eMAG a investit 4,5 milioane de euro în tehnologie, dintre care 2,3 milioane au mers către achiziția de servere noi.

Comenzi livrate până pe 26 noiembrie

Pentru a livra toate comenzile până pe data de 26 noiembrie 2021, eMAG a suplimentat numărul de angajați cu 600 de oameni la depozite și în zona de customer care. Clienții vor putea opta pentru livrare la unul dintre cele peste 2.000 de easybox-uri din toată țara, de unde pot ridica produsele la orice oră din zi și din noapte, pentru ridicarea de la unul din cele 21 de showroom-uri eMAG, pentru livrare prin curier sau pot ridica de la oficiile poștale.

Notificare la start pentru clienții Genius

Clienții Genius activi și cei care testează, vor beneficia de transport gratuit și vor primi o notificare la startul evenimentului. În această perioadă, locuitorii din majoritatea orașelor din țară pot încerca gratuit acest serviciu timp de trei luni. eMAG Genius este disponibil pentru peste 10 milioane de locuitori din 353 de localități din țară.

Soluții flexibile de plată

Pentru a-și putea achiziționa produsele dorite fără a pune presiune pe bugetul personal, clienții eMAG vor avea la dispoziție opțiuni flexibile de plată: pot alege să achite cu cardul de credit, beneficiind de până la 40 de rate fără dobândă. Mai mult, cei care vor aplica pentru un card de cumpărături eMAG-Raiffeisen Bank vor primi un bonus de 100 de lei.

4,5 milioane de produse la ofertă, reduceri de 330 de milioane lei

În ziua cu cele mai multe reduceri din an, clienții eMAG au la dispoziție o gamă variată de produse, astfel:

- 75.000 de televizoare
- 130.000 de smartphone-uri și gadget-uri
- 30.000 laptopuri
- 35.000 frigidere și mașini de spălat
- 250.000 de electrocasnice mici
- 500.000 de produse fashion
- 300.000 de parfumuri și cosmetice
- 600.000 de jocuri și jucării
- 600.000 de articole pentru casă și grădină
- 150.000 de articole pentru sport și echipament sportiv
- 40 de tone de cafea
- 100.000 de sticle de băuturi alcoolice
- 150.000 de produse și echipamente medicale
- 1 milion de scutece

Produse speciale

- Peste 47.000 de nopți de cazare în România și în afara țării
- Peste 80.000 de litri de combustibil
- Peste 5.000 de vouchere pentru bilete de avion, reduse cu 50%
- Peste 27.000 de kilograme de carne de porc
- Singura sticlă din România de Single Malt Talisker veche de 41 de ani la prețul de 13.999 de lei
- Pachet de 12 sticle Jameson cu ciubăr la preț de 4.999 de lei
- Autorulote pentru noi experiențe
- Închirieri rulote, mașini, servicii taxi și car sharing
- Abonamente de telefonie
- Servicii medicale
- Monede și lingouri de aur
- Ceasuri și bijuterii de lux
- Cursuri și experiențe inedite


Despre eMAG

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România și a devenit un lider regional, exportând modelul local cu succes în Bulgaria și Ungaria. De 19 ani, compania investește constant în servicii bazate pe tehnologii dezvoltate în România, care ajută clienții să economisească timp și bani.

Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. Clienții beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum livrarea la easybox și livrarea rapidă prin tazz by eMAG, serviciul premium Genius pentru abonați, 30 de zile drept de retur, returnarea rapidă a banilor prin Instant Money Back, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, finanțare în rate prin eCredit și aplicația de mobil.
 

 

Citește și...
Despre Black Friday cu Tudor Manea, CEO eMAG.
Despre Black Friday cu Tudor Manea, CEO eMAG. "Ne dorim ca Black Friday să fie un spectacol pentru consumatori"

Despre ofertele de Black Friday 2021 aflăm din discuția dintre Andrei Radu - CEO GPeC și prezentator ePlan by Stirileprotv.ro - și Tudor Manea, CEO eMAG.

Black Friday 2021. La ce trebuie să fim atenți când alegem ofertele telecom
Black Friday 2021. La ce trebuie să fim atenți când alegem ofertele telecom

Este important ca utilizatorii să se informeze înainte de a se decide asupra unei oferte de Black Friday şi să acorde o atenţie sporită acestor promoţii, avertizează Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii.

(P) Black Friday 2021. 20-70% reducere la haine de blană Carolina Design
(P) Black Friday 2021. 20-70% reducere la haine de blană Carolina Design

Black Friday este evenimentul anului când preţurile sunt tăiate considerabil la o gamă foarte largă de produse. Acesta este şi momentul optim de a-ţi îmbogăţi garderoba cu haine de blană naturală, veste de blană naturală şi geci de piele.

Recomandări
Generalul Ben Hodges, interviu pentru Știrile PRO TV: Regiunea Crimeea va deveni aproape o capcană pentru ruși
Generalul Ben Hodges, interviu pentru Știrile PRO TV: Regiunea Crimeea va deveni aproape o capcană pentru ruși

Generalul-locotenent ( în rezervă) Ben Hodges - fost comandant al trupelor aliate din Europa - a vorbit într-un interviu acordat Știrile PRO TV despre evoluția războiului din Ucraina și cât de mare este riscul ca Rusia să atace o țară NATO.

Petrolul din Rusia este interzis oficial în UE. Ministrul Energiei: Rafinăriile din România au găsit surse alternative
Petrolul din Rusia este interzis oficial în UE. Ministrul Energiei: Rafinăriile din România au găsit surse alternative

Uniunea Europeană a interzis de luni importurile de petrol pe mare din Federația Rusă. Embargoul are ca scop reducerea veniturilor din vânzarea țițeiului pe care regimul lui Vladimir Putin le foloseşte pentru finanțarea războiului.

Comisarul european pentru economie: Vom avea o recesiune în această iarnă
Comisarul european pentru economie: Vom avea o recesiune în această iarnă

Europa va intra în recesiune la iarnă iar revenirea pe creştere nu se va întâmpla înainte de primăvara anului următor, a declarat luni comisarul european pentru economie, Paolo Gentiloni, informează Reuters.