"Sunt aratata moarta si ingropata". Povestea bizara in care a fost implicata fara sa vrea o fosta Miss Rusia

20-09-2014 09:44


Irina Antonenko

O fosta Miss Rusia a dat in judecata o firma de design pentru ca i-a folosit chipul pentru a face publicitate unor pietre funerare.

Oripilata, Irina Antonenko, 23 de ani, a descoperit zeci de fotografii cu ea intr-un catalog care prezinta diferite modele de pietre funerare si placi comemorative, relateaza The Mirror. Fosta participanta la Miss Universe a aflat despre catalog in momentul in care un fan a vazut imaginile si le-a postat online.

"Cand am vazut acele fotografii pe telefon a fost ca si cum traiam un film de groaza. Pozele ma infatisau moarta si ingropata. Sunt mereu fericita sa pozez, insa nu asa", a spus Irina.

Citeste si: Cazul bizar al tanarului care s-a trezit din coma vorbind perfect chineza, dar incapabil sa-si aminteasca limba materna VIDEO

Multimilionara acuzata ca si-a eutanasiat copilul dandu-i cateva mii de pastile. In timp ce murea, ea isi verifica mailul

Avocatii angajati de Irina au contactat firma de pompe funebre, care a spus ca fotografiile au fost alese de firma de design care a realizat catalogul de prezentare. Avocatii au obtinut deocamdata un ordin judecatoresc prin care firma de design este obligata sa retraga de pe piata toate materialele de prezentare si sa le distruga.

Proprietarul firmei, Isaac Borodin, a spus ca fotografiile au fost alese dintr-o arhiva de catre angajatii lui si ca nu a stiut cine este persoana din imagine. "Nu ma uit la concursuri de Miss, nu stiam ca este cunoscuta. Am vazut ca este o fata draguta si din moment ce am platit pentru drepturile de autor am crezut ca este OK", a spus Borodin.

Sursa: The Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO