Si-a tatuat pe posterior mascota unui fast-food, pentru un pranz gratuit. Ce au raspuns reprezentantii lantului Nando's

Ultima actualizare: 11-05-2014 07:21
Nando's

Exista oameni care ar face orice pentru un pranz gratuit. Un tanar britanic a ales sa isi tatueze pe posterior mascota lantului de fast-food Nando’s, in speranta ca va primi un card de fidelitate.

Bradley Holman, un tanar de 19 ani din Surrey, Marea Britanie, cheltuie anual 1500 de lire pe meniul sau favorit de la Nando’s, un pui extra-picant, paine cu usturoi si o bautura. Tanarul a ales sa-si tatueze imaginea cocosului Barcelos, mascota lantului international de restaurante, scrie Metro.

Holman a sperat ca gestul sau de devotament merita sa fie rasplatit, asa ca a cerut reprezentantilor restaurantului un card de fidelitate, dar acestia i-au resprins cererea.

"Cu siguranta merit ceva pentru devotamentul meu", a declarat Holman. El spera ca reprezentantii lantului de fast-food se vor razgandi si ii vor daunul dintre cardurile negre care i-ar garanta hrana gratuita pentru tot restul vietii.

VEZI AICI IMAGINI CU TATUAJUL LUI BRADLEY.

Bradley a declarat ca, daca nu va primi ceea ce isi doreste, va sterge tatuajul cu laserul si va apela la KFC. "Sincer sa fiu, mancarea lor e mai buna", a spus tanarul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO