S-a pozat in fata autocarului cu care era in pelerinaj si a inghetat de groaza cand a privit imaginea. Ce a surprins camera


Ultimul update: Joi 28 Aprilie 2016 07:10
Data publicarii: Luni 25 Aprilie 2016 16:22
Categorie: Bizar
foto

Un barbat care se afla intr-un pelerinaj, inaintea sarbatorilor de Paste, s-a pozat in fata autocarului si, acasa, cand s-a uitat la fotografie, a avut o surpriza de proportii.

In timpul unui popas, Andy Bagnall, din Marea Britanie, i-a cerut iubitei lui, Tonia, sa-l pozeze in fata autocarului cu care plecasera in excursie. Cand s-a uitat pe imagine, a observat in interiorul vehicolului gol o silueta infricosatoare, relateaza Daily Mail.

Silueta prezenta in fotografie, in spatele parbrizului, arata asemenea imaginii stereotipe a unui extraterestru, cu un cap mare si ochi negri, proeminenti.

"Am observat silueta infricosatoare deasupra umarului meu abia cand am ajuns acasa, cand am descarcat fotografiile in computer. Ne era nimeni in autocar in momentul in care a fost facuta poza, asa ca pentru noi e un mister. Ce este, de fapt, in fotografie?", a spus barbatul.

Andy a spus ca a incercat sa gaseasca explicatii pentru bizarul fenomen, suspectand inclusiv ca de vina ar fi fost aparatul foto, insa, pana acum nu a gasit niciun raspuns logic.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO