Patru persoane sunt implicate intr-o poveste scandaloasa de amor. "Un telefon a declansat dezastrul"

Dată publicare: 21-03-2013 09:28
Dată actualizare: 24-03-2013 07:16


cuplu

In ziua in care o femeie a inceput o aventura cu iubitul prietenei sale nu a banuit cat de complicata era de fapt situatia.

Dupa cateva luni a aflat adevarul, iar acum trei femei care erau odata cele mai bune prietene au ajuns sa se urasca de moarte. A apelat la psihologul The Sun pentru un sfat care sa o poate ajuta de depaseasca problema.

Femeia, din Marea Britanie, spune ca cele mai bune prietene ale ei sunt doua tinere cu care a fost colega in liceu. “Intr-o zi, una din ele a spus ca s-a indragostit. Am fost surprinsa sa aflu ca era vorba de baiatul dupa care erau topite toate fetele din liceu, inclusiv eu”, a spus ea.

Desi relatia dintre cei doi parea a fi una foarte serioasa, intr-o zi femeia a aflat ca lucrurile stateau de fapt altfel. “M-am intalnit intamplator cu el, mi-a facut avansuri, iar eu nu i-am putut rezista. Am mers acasa la el si am facut sex”, a spus ea.

Au inceput sa se intalneasca des, pe ascuns, iar femeia a crezut ca aventura se transforma intr-o relatie si in curand el avea sa o paraseasca pe prietena ei pentru ea. “Dar intr-o noapte am primit un telefon de la a doua prietena, care mi-a spus ca avea si ea o aventura cu acelasi barbat, ca era indragostita de el. Era in aceeasi situatie ca si mine si i-am spus ce se intampla”, povesteste femeia.

Cele doua femei i-au marturisit prietenei lor ca iubitul ei oficial nu este deloc serios, iar aceasta a avut o reactie neasteptata. “Ea ne invinuieste pe noi pentru toata povestea si spune ca el este o victima. Acum ne uraste de moarte. Pana la urma ne-am certat toate trei. Nu stiu cum sa indrept situatia”, a spus femeia.

Psihologul i-a spus ca in acest moment nu are ce sa faca si ca timpul va rezolva situatia. “E limpede ca barbatului ii place sa se joace si mai devreme sau mai tarziu o va insela din nou pe prietena voastra. Atunci ea va intelege ca principalul vinovat este el. Insa nu stiu daca voi veti mai fi prietene”.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO