Ce se afla in interiorul cozii unui sarpe cu clopotei. Disectia facuta de un tata impreuna cu fiul sau. VIDEO

Dată publicare: 12-04-2016 13:31
Dată actualizare: 15-04-2016 07:29


sarpe cu clopotei

Din dorinta de a-si ajuta fiul la scoala, un tata din Arizona a creat un canal de YouTube unde posteaza video-uri intitulate "Ce se afla inauntru?" In ultimul, cei doi exploratori diseca un sarpe cu clopotei.

Daniel Markham a inceput sa faca aceste filmulete pentru un proiect de stiinta pe care baietelul sau Lincoln il avea la scoala. Traditia a continuat, iar in cel mai recent clip cei doi vor sa afle cum face sarpele cu clopotei sa scoata acel sunet distinctiv din varful cozii.

Citeste si: Un cersetor din Dubai a castigat 28.000 de dolari intr-o luna. Ce a aflat politia cand i-a verificat pasaportul

Baietii au cumparat de pe eBay o piele de sarpe si cu ajutorul unui cutter au spart anourile care compun partea terminala a cozii animalului, dupa cum relateaza cei de la Daily Mail.

Cei doi au constatat cu stupoare ca inauntru nu se afla nimic, iar sunetul este produs prin lovirea a doua anouri din keratina, care sunt goale pe diauntru. Sarpele cu clopotei isi poate misca coada si de 50 de ori pe secunda, cateva ore la rand.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO