Britanicul care care a facut o fapta buna in fiecare zi, timp de un an. Cat l-a costat initiativa

Ultima actualizare: 22-12-2014 07:04
Luke Cameron

Britanicul Luke Cameron, in varsta de 26 de ani, a reusit sa faca o fapta buna in fiecare zi, timp de un an, lucru pe care l-a promis unei prietene, Maura, care a murit de cancer.

Acesta estimeaza ca a cheltuit aproape 4.700 de dolari pe sutele de fapte bune pe care le-a facut in decursul unui an, potrivit Daily Mail.

"Generatia noastra a uitat sa ii ajute pe altii, din cauza ca suntem prea egocentristi incat sa ne pese de problemele altora", a spus Luke.

Tanarul si-a documentat fiecare fapta buna pe site-ul TheGoodDeedDiary.com, printre acestea fiind dusul gunoiului pentru un vecin in varsta sau facut prajituri pentru familie si prieteni. De asemenea, Luke a a cumparat mancare si chiar benzina pentru straini.

Britanicul are peste 12.000 de abonati pe Facebook si 6.000 pe Twitter. Desi este extrem de apreciat, tanarul a adunat si persoane care il critica.

"Ma indoiesc ca esti atat de generos cand nu esti in fata camerei de filmat, pentru ca altfel nimeni nu ti-ar acorda atentia pe care o cauti", i-a scris cineva.

"Maura a fost ca o mama pentru mine. A fost cea mai incredibila femeie pe care am cunoscut-o. Daca un vecin avea nevoie de mancare, ii dadea ultimul ei cartof. Cand cineva avea nevoie de bani, ii dadea ultimul ei cent", a spus Luke, despre prietena care l-a inspirat sa faca faptele bune.

Incantat de cat de bine a mers totul, britanicul a decis sa-si prelungeasca initiativa cu inca un an.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO