Asasinii online, ultima moda in China pentru tratarea dependentei de jocuri

Dată publicare: 06-01-2013 10:53
Dată actualizare: 09-01-2013 07:04
Sursa: Pocket-Lint.com


copil la calculator

Pentru a opri dependenta de jocuri a fiului sau, un barbat din China a angajat un criminal virtual.

Asasinii virtuali au devenit la moda in ultima perioada in China. Daca unii parinti prefera sa le taie curentul de la calculator copiilor care nu se pot opri din jocurile ori altii le iau pur si simplu PC-ul, un tata a fost nevoit sa angajeze un astfel de asasin virtual pentru a-si scapa fiul de jocurile pe calculator, precizeaza Pocket-Lint.com

Facebook da 20 de milioane de dolari utilizatorilor. Cum poti sa primesti si tu bani

Xiao Feng, un baiat de 23 de ani, obsedat de jocuri si nedespartit de monitorul de la calculator, a refuzat sa isi caute un loc de munca, spre supararea familiei sale. Astfel, tatal acestuia a decis sa apeleze la un "ucigas profesionist", care sa-i ucida personajul baiatului din joc.

Dispar CD-urile si mp3-urile? N-o sa-ti vina sa crezi cu ce sunt inlocuite

Chiar si eliminat din jocul on-line, baiatul a refuzat sa accepte cerintele parintilor sai si sa-si caute un loc de munca, declarand: "Pot sa joc sau nu, nu ma deranjeaza. Nu voi cauta un loc de munca, vreau sa-mi folosesc timpul asa cum imi place.", scrie sursa citata.

In China, dependenta de jocuri este in crestere tot mai mare. Intre ianuarie si iulie 2013, 327 de solicitari de ajutor au fost primite de catre centrele specializate, pentru ca alte 150 de solicitari pentru "asasini online" sa fie inregistrate.

Care sunt masinile pentru care nu se plateste taxa de prima inmatriculare sau timbru de mediu

Sursa: Pocket-Lint.com,

Tags: china,


VIDEO PROTVPLUS.RO