A aflat dupa moartea iubitului secretul lui: "Planuiam nunta, dar acum stiu ca am trait o farsa"

Dată publicare: 30-09-2012 09:00
Dată actualizare: 06-11-2012 05:32


femeie inselata

O tanara de 22 de ani planuia sa se marite cu iubitul ei cu numai un an mai mare si a fost devastata cand acesta a fost ucis intr-un accident.

Insa durerea ei s-a transformat in ura cand a aflat secretul pe care i l-a ascuns cel pe care l-a iubit cu disperare.

Abbie Robinson, din Marea Britanie, a primit vestea mortii lui Mark Salinger ca pe un trasnet. Dar, de parca nu suferea destul, la scurt timp a primit o a doua lovitura.

La cateva zile dupa deces, Abbie a avut o conversatie cu fratele iubitului decedat: “Mi-a spus ca trebuie neaparat sa-mi marturiseasca ceva; Mark ma insela, iar amanta lui era insarcinata. Am facut o criza de isterie, nu-mi venea sa cred ca este adevarat. L-am adorat, apoi l-am plans. Iar el m-a inselat in acest timp. Inima mea s-a sfaramat in mii de bucati”.

Mai dureros a fost cand Abbie a aflat ca amanta iubitului era Michaela Gill, o femeie cu care acesta a avut o relatie in trecut si care avea deja un copil de 6 ani. Michaela a nascut o fetita la cateva luni dupa moartea lui Mark.

Abbie a mai spus ca o cunoaste pe Michaela si ca aceasta i-a marturisit la un moment dat ca era din nou insarcinata, dar a refuzat sa-i spuna numele tatalui. Michaela a spus ca ea si Mark erau din nou impreuna si ca acesta planuia sa-si faca un viitor impreuna cu ea.

Acum cred ca toata relatia noastra a fost o mare minciuna, ma simt tradata. Dar nu am ce sa mai fac, nu am cui sa-i cer explicatii”, a spus Abbie.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO