20 de minute de sex explicit, imaginile APROBATE de decan care i-au revoltat pe elevii din SUA

Dată publicare: 16-04-2012 15:27
Dată actualizare: 23-09-2012 08:57


curs sexual SUA

O profesoara de la o Universitate din Statele Unite trebuie sa-si apere acum decizia in fata unei comisii de ancheta dupa ce a aratat intregii clase un film pe care studentii l-au catalogat drept pornografic.

 

Inregistrarea de 20 de minute se numeste "Tehnici sexuale avansate, volumul unu" si contine imagini sexuale explicite. Nimic anormal sustine profesoara, tinand cont ca ea preda un curs despre sexualitatea umana.

Printr-o scrisoare trimisa catre Huffington Post, decanul Colegiului de Sanatate si Servicii Umane din Fresno o apara pe Gish si spune ca segmentul video face parte din materia predata in cadrul semestrului si ca exploreaza "laturile psihologice, fiziologice, sociale, culturale si de dezvoltare pentru a intelege sexualitatea". In plus, mai spune el, e si vorba despre un curs optional.

Cand e indicat sa vorbesti despre sex cu un copil. Invata-l sa nu cada in capcana celor mai periculoase tentatii

"Scopul este sa le aratam copiilor informatii relevante, indiferent de modul prin care se face predarea" continua decanul. De altfel, in ciuda reclamatiilor, Universitatea nu va lua niciun fel de sanctiune si considera cazul incheiat.

 

Sursa: huffingtonpost.com

Tags: curs sexual,


VIDEO PROTVPLUS.RO