Autoturism de 30.000 de euro furat din Germania, depistat in vama Bors

04-07-2013 15:04


punct de frontiera

 Pe aici nu se trece ... cu masini furate. Aceasta pare sa fie deviza frontieristilor bihoreni din Vama Bors care, in mai putin de o luna, au oprit o a doua limuzina sa intre in tara, intrucat aceasta figura pe lista autoturismelor furate.

 La volanul masinii se afla un barbat de 33 de ani din judetul Neamt. Politistii au avut suspiciuni ca sunt nereguli cu autoturismul si au facut imediat verificari in baza de date. Asa au constatat ca autoturismul marca Volkswagen Passat CC, an de fabricatie 2013, era furata din Germania cu doar o zi inainte si figura ca "bun cautat ca proba in procedura penala", autoturismul fiind "insusit fara drept" la inceputul acestei luni.

Valoarea masinii este de aproximativ 30.000 de euro si, cel mai probabil, urma sa fie valorificata pe piata de autoturisme second-hand. Masina a fost indisponibilizata la sediul Inspectoratului Teritorial de Frontiera din Oradea, iar soferul s-a ales cu dosar penal pentru infractiunea de tainuire la furt, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale care se impun.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO