BAC 2019 matematică și istorie. Subiectele și Baremul au fost publicate

BAC 2019 matematică și istorie
Pro TV

Subiecte si Barem Matematică și Istorie BAC 2019. Subiectele si Baremul la matematică și istorie, din cadrul examenului de Bacalaureat 2019, a fost publicat de EDU.ro. Vedeți mai jos cum se rezolvau subiectele.

UPDATE  Subiectele și baremul la matematică și la istorie la BAC 2019 au fost publicate. Pot fi descărcate de la finalul acestui articol!

UPDATE Barem subiecte matematică Profil mate-info

Citește și
Subiecte MATEMATICĂ BAC 2019
Subiecte și Barem Matematică BAC 2019. Ce au avut de rezolvat elevii la Matematică
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

UPDATE Barem subiecte istorie 

UPDATE Barem subiecte matematică Profil pedagogic

UPDATE Barem subiecte matematică Profil Științele naturii

UPDATE Barem subiecte matematică Profil Tehnologic

UPDATE Subiecte ISTORIE BAC 2019

UPDATE Subiecte MATEMATICĂ BAC 2019, profil mate-info

UPDATE Subiecte MATEMATICĂ BAC 2019, PEDAGOGIC

UPDATE Subiecte MATEMATICĂ BAC 2019, ȘTIINȚELE NATURII

UPDATE Subiecte MATEMATICĂ BAC 2019, TEHNOLOGIC


UPDATE 
Doi absolvenți de liceu din București au fost dați afară din examenele la Matematică și Istorie, pentru tentativă de fraudă, a anunțat Inspectoratul Școlar al Municipiului Bucureșt

UPDATE La ieşirea din săli, mulţi s-au declarat învinşi şi resemnaţi că şi-au spulberat toate şansele să promoveze în această sesiune. Doi candidaţi au fost eliminaţi de la această probă în Capitală

UPDATE Examenele la istorie și matematică de la BAC 2019 s-au încheiat!

UPDATE Elevii de la mate-info (M1) au avut de rezolvat exerciții cu o matrice și un polinom. La al treilea subiect au primit un exercițiu cu monotonia unei funcții și o integrală.

UPDATE Baremul de corectare pentru subiectele la matematică și istorie la bacalaureat 2019 va fi publicat miercuri la ora 15.00 de Ministerul Educației. Stirileprotv.ro va publica subictele și barem la matematică și istorie la BAC 2019 imediat ce vor fi disponibile.

UPDATE La istorie, elevii au avut de rezolvat mai multe cerințe pornind de la un text despre comunism și Uniunea Sovietică la subiectul I. La subiectul III, elevii au avut de scris un eseu pe tema spațiului românesc în perioada Evului Mediu.

UPDATE Proba scrisă la Matematică și Istorie, la Bacalaureat 2019, a început de o ora și jumătate. Subiectele le veți găsi pe stirileprotv.ro în curând.

Subiectele și baremul de la istorie BAC 2019 vor fi publicate pe edu.ro, dar si pe stirileprotv.ro. 

UPDATE La matematică elevii au putut lua cu ei în sala de examen, în afară de pix ori stilou cu cerneală albastră şi instrumente de desen. Adică rigla, raportor şi creion cu mâna neagră, în niciun caz dispozitive electronice de calcul ori comunicare. Luni, la română, doi elevi din Bucureşti au fost prinşi cu telefoanele la ei. Au declarat că au omis să le predea, în timp ce toţi colegii lor făceau asta. Pe unul l-a mai şi sunat un amic în timp ce scria despre Bacovia.

UPDATE ”Dacă o sa fie ca în 2018 mă rog pentru cei de la mate-info" a reacționat un elev din Capitală cu puțin înainte de startul examenului.  

UPDATE Bacalaureatul continuă azi cu proba scrisă obligatorie a profiluli- matematică sau istorie. Timp de trei ore, absolvenţii de liceu rezolvă subiecte care ţin de ce au aprofundat cel puţin, teoretic- timp de patru ani. E însă proba care a adus, în anii trecuţi, cele mai mici note şi cel mai mare număr de candidaţi picaţi. Accesul în săli s-a făcut mai devreme decât la exemenul de română, din cauza temperaturilor crescute.

UPDATE
A început examentul scris la matematică și istorie. Subiectele le veți găsi aici în curând

UPDATE Subiectele la mate BAC 2019 sunt diferite în funcţie de filiera, profilul și specializarea pe care le urmează elevii.


UPDATE
. Elevii au intrat în sălile de clasă. La simularea din urmă cu câteva luni, elevii de la profilul tehnologic au primit 3 subiecte, dintre care unul cu matrice şi altul cu funcţii. Tot atunci la istorie la punctul 3 elevii au avut de redactat un eseu despre constituirea și evoluția statului modern român. 

Subiecte și barem de la matematică precum și subiecte și barem de la istorie, din cadrul examenului de Bacalaureat 2019, vor fi publicate pe www.stirileprotv.ro, miercuri după ora 09:00.  Bacalaureatul 2019 a ajuns la jumătate, zeci de mii de elevi susțin miercuri probele scrise la istorie și matematică.  

Examenul la Limba și literatura română a fost prima probă scrisă din cadrul Bacalaureatului 2019. Absolvenții de liceu continuă BAC-ul cu proba la alegere a profilului și specializării pe 4 iulie. Rezultatele obținute de absolvenții de liceu la Bacalaureat 2019 vor fi afișate pe 8 iulie 2019 și, în aceeași zi, cei nemulțumiți de note pot să depună contestații.
 

BACALAUREAT 2019. CALENDAR ȘI REGULAMENT
 

Elevii trebuie să respecte niște reguli stricte înainte de examen și în timpul probei. Accesul candidaţilor în centrele de examen la probele scrise se face în intervalul orar 7,30 - 8,30, pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie. Timpul destinat redactării unei lucrări scrise este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat.

Pentru rezolvarea subiectelor candidaţii vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră iar pentru executarea schemelor şi a desenelor vor utiliza numai creion negru. Pentru probele scrise la Matematică şi Geografie, candidaţii pot apela doar la instrumente de desen. La probele scrise mijloacele de calcul sunt interzise iar hârtia folosită este doar cea distribuită în sala de examen.

Toate sălile de examen au în dotare camere funcţionale de supraveghere video şi audio. Nu este permis accesul cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc. care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare.

În acelaşi timp, candidaţilor le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul. Cei surprinşi în aceste situaţii vor fi eliminaţi din examen, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dacă au fost introduse de aceştia ori de alţi candidaţi, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane şi indiferent dacă ei au primit ori au transmis materialele interzise. Drept consecinţă, nu vor mai putea participa la probele următoare şi vor fi lipsiţi de posibilitatea recunoaşterii, în sesiunile următoare, a notelor la probele promovate anterior eliminării, inclusiv a probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale. De asemenea, aceşti candidaţi nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului.

Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ: susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale; susţinerea tuturor probelor scrise şi obţinerea notei 5 la fiecare dintre acestea; obţinerea mediei 6 cel puţin, la probele scrise.

 

 

 

 

 

 

 

 

Articol recomandat de sport.ro
Caroline Wozniacki, făcută praf de fanii tenisului! Nu au uitat de conflictul cu Halep
Caroline Wozniacki, făcută praf de fanii tenisului! Nu au uitat de conflictul cu Halep
Citește și...
Subiecte și Barem ISTORIE BAC 2019. Ce subiecte au primit elevii la Istorie
Subiecte și Barem ISTORIE BAC 2019. Ce subiecte au primit elevii la Istorie

Subiecte si Barem ISTORIE BAC 2019. Subiectele si Baremul la ISTORIE, din cadrul examenului de Bacalaureat 2019, au fost publicate azi pe www.stirileprotv.ro

Subiecte și Barem Matematică BAC 2019. Ce au avut de rezolvat elevii la Matematică
Subiecte și Barem Matematică BAC 2019. Ce au avut de rezolvat elevii la Matematică

Subiecte si Barem MATE BAC 2019. Subiectele si Baremul la MATEMATICĂ, din cadrul examenului de Bacalaureat 2019, au fost publicate azi pe www.stirileprotv.ro.

Recomandări
Șeful NATO: Actele de spionaj ale Rusiei nu ne vor descuraja să susţinem Ucraina, ne coordonăm răspunsul
Șeful NATO: Actele de spionaj ale Rusiei nu ne vor descuraja să susţinem Ucraina, ne coordonăm răspunsul

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a calificat vineri drept inacceptabile presupusele activităţi de spionaj rusesc descoperite recent în Germania şi Marea Britanie şi a avertizat că aliaţii îşi coordonează foarte atent reacţia scrie AFP.

Localnicii din Slănic au atras atenția asupra unui fenomen neobișnuit în ianuarie. Craterul din centrul orașului s-a adâncit
Localnicii din Slănic au atras atenția asupra unui fenomen neobișnuit în ianuarie. Craterul din centrul orașului s-a adâncit

Craterul din centrul orașului Slănic Prahova s-a adâncit peste noapte cu 20 de centimetri. Deja 42 de oameni au fost evacuați din locuințe. Două familii care n-au avut unde să se ducă sunt găzduite temporar în pensiuni din zonă.

Rusia loveşte reţeaua feroviară din Ucraina pentru a paraliza transporturile militare, inclusiv ajutorul militar occidental
Rusia loveşte reţeaua feroviară din Ucraina pentru a paraliza transporturile militare, inclusiv ajutorul militar occidental

Rusia bombardează reţeaua feroviară a Ucrainei pentru a "paraliza" aprovizionările militare, inclusiv ajutorul militar occidental, Moscova pregătind o nouă ofensivă, a declarat vineri un responsabil de securitate ucrainean, citat de AFP.