VIDEO. Cum arată noul model Bentley de 2 mil. $ , decorat cu lemn vechi de 5.000 de ani

Ultima actualizare: 04-03-2020 09:38

În condiţiile în care Salonul Auto de la Geneva s-a anulat din cauza coronavirusului, producătorii din domeniu şi-au prezentat mai discret noile maşini pentru acest an.

În oferta variată avem autoturisme de lux, cu decoraţiuni speciale, motoare clasice puternice, dar şi SUV-uri hibride.

Grupul Volkswagen a prezentat două maşini. Este vorba despre noul Golf GTI, o maşină sport - a 8-a generaţie a modelului, şi despre SUV-ul Tuareg.

Frank Welsch, Volkswagen: "Noul Touareg are ceva ce nu exista înainte în linia Touareg, este vorba despre un sistem de încărcare hibrid, ceea ce înseamnă că este posibil să treacă pe electric şi să circule cu emisii zero."

O noutate vine şi de la Bentley - o decapotabilă de lux. Decoraţiunile interioare ale autoturismului evaluat la două milioane de dolari sunt din lemn vechi de 5.000 de ani. Doar 12 astfel de maşini, cu 650 de cai putere, vor fi fabricate şi toate şi-au găsit deja un proprietar.

La rândul său, Porsche a prezentat cel mai puternic şi cel mai rapid model al fabricii germane de până acum - 911 Turbo S.

Oliver Blume, CEO Porsche: "650 de cai putere, cu 70 de cai putere mai mult decât generaţia anterioară. Poate accelera de la 0 la 100 de kilometri pe oră în 2,7 secunde. Şi are o viteză maximă de 330 de kilometri pe oră."

Cei de la Audi au venit cu modelul A3, care va fi disponibil din luna mai şi va costa aproximativ 30.000 de euro. Producătorii au creat şi o variantă sport a modelului electric, pe care a testat-o un pilot de curse.

Mattias Ekstrom, pilot de curse: "Avem trei motoare electrice şi poţi spune că este varianta modernă a Audi Quattro. Şi mai este şi un software fantastic. Când o conduc, simt că pot lua foarte bine curbele ascuţite, aşa cum doresc, iar maşina rămâne foarte stabilă."

Salonul Auto de la Geneva ar fi trebuit să aibă loc în perioada 5 - 15 martie. Iar încasările totale pentru maşinile vândute cu ocazia acestui eveniment ar fi fost de peste 200 de milioane de dolari.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO