Reacția unui bărbat după ce primăria a venit să-i ridice rabla. ”O să stau în mașină”

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Străzile şi parcările Capitalei, şi aşa puţine, sunt pline de maşini abandonate. Nemişcate cu anii de proprietari, vezi rable peste tot.

 

Ca să cureţe sectorul de astfel de epave, cei din Primăria Sectorului 4 vor să le adune şi să le vândă firmelor de fier vechi.

Un domn şi-a abandonat maşina în parcare acum 3 ani şi, ca să scape de orice cheltuială, a aşteptat ca Poliţia Locală să vină să o ridice.

Proprietar: "Într-un fel e bine, că încurca aici. Și aveam şi ceartă cu vecinii. Eu le-am zis, luaţi-o. Dar tot au tărăgănat-o."

Alţii, în schimb, nu vor să renunţe la maşinile lor, chiar dacă nu le folosesc şi ocupă astfel locurile de parcare sau aleile dintre blocuri.

Proprietar, către poliție: "Eu o să stau în maşină şi să vedem cum o luaţi voi acuma.

Numai în sectorul 4 al Capitalei, anul trecut poliţiştii locali au ridicat 1300 de maşini abandonate. Iar de la începutul anului şi până acum, autorităţile au identificat încă 800 pe care urmează să le ridice.

Până acum, rablele ajungeau în depozitul primăriei şi rămâneau acolo, dar lucrurile se vor schimba. Printr-o hotărâre de consiliu local, autorităţile vor să le vândă la o licitaţie publică.

Cristi Zărescu, consilierul primarului din sectorul 4:”Intenţionăm prin această scoatere la licitaţie să ne recuperăm noi ca primărie măcar o parte din banii pe care i-am cheltuit cu ridicarea acestor maşini."

La licitaţie vor putea participa doar firmele de dezmembrări sau companiile care strâng fier vechi, iar cei care vor cumpăra maşinile vor fi obligaţi să demonstreze că le-au casat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO