Un traficant de persoane, urmarit international, a fost prins la Sibiu


Ultimul update: Vineri 23 Mai 2014 00:12
Data publicarii: Marti 20 Mai 2014 13:16
Categorie: Ardeal
cersetori

Politistii Serviciului Investigatii Criminale Sibiu au retinut un barbat cercetat pentru trafic de persoane. Barbatul este suspect ca racola persoane de la un azil din Sibiu si le obliga sa cerseasca in Germania.

Politistii din Sibiu au retinut un barbat urmaritul national si international, in varsta de 32 de ani. Pe numele lui, Tribunalul Sibiu a emis mandat de arestare preventiva in data de 17.05.2012, fiind cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de persoane.

Potrivit anchetatorilor, in perioada 2010 – 2011, urmaritul impreuna cu alti suspecti au racolat mai multe persoane, inclusiv persoane cu handicap, de la un azil din municipiul Sibiu, persoane carora le-au propus sa mearga in Germania, la munca, cu promisiunea ca le vor fi asigurate transportul, cazarea si masa zilnica, precum si un venit lunar de aprox. 250 de euro.

In Germania, victimele erau obligate sa cerseasca sub supravegherea directa a persoanelor cercetate in acest dosar, sumele de bani obtinute fiind insusite de inculpati.

Barbatul a fost retinut in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Sibiu.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO