Dai si castigi. Un pachet de alimente pentru secretele echipei de succes

Ultima actualizare: 12-12-2014 06:57
Un pachet de alimente pentru copiii neajutorati in schimbul secretelor echipei de succes

Luna decembrie aduna speakerii pentru un scop nobil, ajutorarea copiilor abandonati. Lorand Soares Szasz organizeaza seminarul aproape gratuit in data de 15 decembrie, la International Ballroom, in cadrul caruia va lupta pentru cauza a 16 copii orfani.

Alaturi de el, intind o mana de ajutor Zoltan Veres si Victor Gavronschi. Si pentru ca decembrie este luna cadourilor, evenimentul va fi conceput pe structura ,,pay it forward!”, ofera mai departe.

Pentru ca omenia si empatia fac diferenta, accesul la eveniment care ar fi costat 300 euro, acum se poate participa doar de un pachet de alimente care va ajunge direct la beneficiarii evenimentului si anumne copiii.

Cel mai mare mare cadou este cel pe care il face participantul, prin prezenta si prin dubla investitie pe care o vei face: in dezvoltarea lui, dar, mai ales, in viitorul copiilor orfani pentru care un pachet consistent de alimente inseamna o grija majora in minus. Beneficiarii evenimentului de anul acesta sunt copiii din asociatia S.O.S Bambini.

Evenimentul va avea ca tema principala formarea unei echipe de succes si va contine trei seminare sustinute de Lorand Soares, Zoltan Veres si Victor Gavronschi. Cei trei si-au unit fortele in acest an pentru a reusi sa ofere acestor copii un 2015 cu mai multe zambete, mai putine griji si cel mai important, un viitor care sa le fie prieten.

Te poti inscrie si tu la seminar aici: http://coaching4you.ro/evenimente/formular-de-inscriere/307.html.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO