Spectacol in fata nimanui! CSMS Iasi - "U" Cluj 4-0

U Cluj

Centralul Cojocaru a eliminat corect cate un fotbalist de la fiecare echipa. Oamenii din al doilea oraa al tarii, dupa Bucuresti, din punct de vedere al numarului de locuitori, nu merita o echipa in Liga I!

La o ora la care din Copou si pana in Podu Ros lumea sforaia sub plapuma, elevii lui Ciobotariu au primit reprezentanta unui alt oras mare: „U” Cluj in fata a nici 1.000 de spectatori. Dar lucrurile au inceput bine.
 

Keita finalizeaza lejer, din careul mic, dupa o centrare a lui Tiganasu (3). Iasiul se apara bine, cu Cretu si Avramia (atacant reprofilat) in fata unui Cleiton inutil. In minutul 20, capitanul clujenilor, Szilagyi, il agata in careu pe Herghelegiu, primeste rosu si se dicteaza penalty. Transforma Tincu si se face 2-0. Scor pe care CSMS nu l-a mai avut de anul trecut, cand era in „B”. Petrovici e si el eliminat (35) dupa ce intra ca bezmeticul cu crampoanele pe tibia lui Muzac si „U” revine in joc. Cel putin teoretic, pentru ca Balauru scapa mingea din mana si Straton il executa. 3-0 in minutul 42. De la vestiare tot iesenii ies mai... fotbalisti. Tiganasu, dupa doua „assist-uri”, il invinge si el pe Balauru (62). Se termina 4-0 si Iasiul spera. Sa ramana in Liga I si sa-i vina suporterii la meciuri.
Un meci care poate decide lupta pentru evitarea retrogradarii se va disputa la Iasi intre CSMS si "U" Cluj, incepand cu ora 21:30, partida care va fi transmisa in direct de Digi Sport.

Gazdele se afla intr-o situatie dramatica, cu doar 5 puncte stranse in 13 etape, in timp ce clujenii au strans de trei ori mai multe puncte, 15.

Florin Prunea a declarat ca este in continuare presedintele executiv al CSMS Iasi, chiar daca membrii Cosiliului Director al gruparii iesene au decis intreruperea intelegerii.

Citește și
Scandal cu iz de BLAT la Cluj! Ana Maria Prodan a sunat doi jucatori de la Bistrita
Prodan anunta un nou transfer: "E un strain"! Cum poate deveni Cluj Arena un "San Siro" romanesc
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

"Sunt in continuare presedintele executiv al CSMS Iasi! Nu plec dintr-un singur motiv: am inceput o munca la aceasta echipa si nu pot pleca la greu. Imi asum tot ceea se intampla la club si cred in continuare ca aceasta echipa isi poate atinge obiectivul propus, salvarea de la retrogradare. Decizia Consiliului Director nu ma intereseaza! Tot ce conteaza pentru mine acum este sa luam trei puncte in partida cu Universitatea Cluj. Nu este chiar aaa usor sa inchei un raport de munca", a spus Florin Prunea.
 

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
"Lucratura" sau strategie? Miriuta: "Ana Maria nu va ramane in niciun caz in conducerea lui "U"!"

Agentia de publicitate sportiva din Germania a batut palma aseara cu Ioan Marginean pentru preluarea a 98% din actiunile clubului Universitatea Cluj.

Prodan anunta un nou transfer:
Prodan anunta un nou transfer: "E un strain"! Cum poate deveni Cluj Arena un "San Siro" romanesc

Dupa zile intregi de razboi local cu fanii, Ana Maria Prodan este convinsa ca a gasit calea catre liniste la echipa. Sefa ardelenilor si-a dus echipa la preot, dar anunta si un nou transfer: "E un strain care nu a mai fost in Liga 1".

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.