Satul sa mai astepte ajutor de la altii, un barbat din judetul Mures a decis sa faca pe detectivul

Ultima actualizare: 15-11-2013 06:54

Un barbat incearca sa rezolve mai multe cazuri de furturi de animale petrecute in sat. Omul a vazut ca in cazul vecinilor politistii nu i-au prins pe faptasi, asa ca atunci cand a devenit el insusi pagubit, a pornit-o pe urmele hotilor.

Localitatea Besa de langa Targu Mures a devenit in ultimele luni, se plang localnicii, un rai al hotilor de animale. Acestia patrund noaptea in grajduri, le fura caii si vacile, apoi le duc, nestiuti de nimeni, cine stie unde. Pana acum, politistii n-au gasit niciun suspect, asa ca unul dintre pagubiti, care a ramas fara doua vacute, a hotarat sa preia problema.

Inarmat cu fler si rabdare, domnul Janos s-a luat dupa urmele de copite lasate de vacutele lui si a ajuns intr-o padure de langa sat, unde a gasit alte urme, de masina, in care, crede el, au fost urcate animalele. Din vorba in vorba si chestionand tot felul de oameni, a gasit o femeie care crede ca i-a vazut pe faptasi.

"O femeie care tinea aniversarea fetei ar fi vazut o duba alba intre ora 12,30 si unu, erau animele in masina si trei persoane care au coborat. M-am deplasat cu o alta masina si am vazut duba, numai trebuie sa vina politia si sa aplice legea", crede Lukacs Janos, pagubitul detectiv.

Domnul Janos a gasit duba suspecta, cu care ar fi fost transportate animalele, parcata pe o strada in localitatea invecinata. Acum, crede el, politistii vor da usor de urma hotilor, lucru care ii va face fericiti si pe vecinii sai, ajunsi pe culmile disperarii.

Inarmat cu dovezile, s-a dus din nou la politie si spera că de data aceasta, faptasii vor fi prinsi, iar animalele se vor intoarce acasa.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO