S-au saturat sa astepte dupa autoritati. Localnicii din Bistrita isi asfalteaza singuri strazile


Ultimul update: Luni 16 Septembrie 2013 06:52
Data publicarii: Vineri 13 Septembrie 2013 09:52
Categorie: Ardeal

Satui sa mai astepte ajutor de la primarie, mai multi oameni din Bistrita s-au hotarat sa isi faca singuri traiul mai comod si s-au apucat sa asfalteze chiar ei strada, din banii lor.

De ani de zile, se plang ei, se ridica nori de praf pe drum si isi strica masinile in gropi. Cand i-au vazut cum dau de zor la lopata, edilii orasului au promis ca macar asfaltul il vor turna din bani publici, si asta peste doar cateva zile, adica saptamana viitoare.

Cu mic, cu mare, de doua zile acesti oameni din Bistrita muncesc pe rupte. Au pus bani, mana de la mana, sa asfalteze strada si au stabilit si o regula: fiecare se ocupa de zona din fata portii. Indiferent de probleme, nimeni nu s-a dat in laturi de la treaba.

Oamenii au asezat la intrarea pe strada si o pancarta pe care au scris ca strada a fost reabilitata din banii lor. Stanjenite de situatie, autoritatile au inlaturat-o. Autoritatile au promis ca vor face rost de fonduri pentru asfaltare pana saptamana viitoare cand vor incepe lucrarile pe strada respectiva.

 

Alba Iulia intra in reabilitare. Zeci de strazi vor fi modernizate
O strada de cosmar. Clujenii sunt nevoiti sa faca slalom printre cratere pline de noroi
VIDEO PROTVPLUS.RO