S-au emancipat romancele
De la an la an, tot mai putine femei mai respecta traditia meselor imbelsugate de Paste, asa cum faceau mamele si bunicile noastre. Costurile sunt la fel de mari daca pazesti cuptorul sau daca apelezi la o firma de catering.
Pentru cei care in aceasta perioada sunt la dieta si vor sa mearga pe varianta „light” sau pur si simplu isi doresc o masa speciala de Paste exista alternative. De exemplu friptura de miel poate fi inlocuita cu creveti, iar drobul, cu cosulete umplute cu salata Cezar. Mai nou, de la masa de Paste nu lipsesc nici cosuletele de parmezan cu seminte de pin, pachetele cu pui afumat si bruschete cu branza de capra si praz.
La fel de excentric poate fi si mielul, mai ales daca e preparat dupa o reteta speciala. Costite preparate in tigaie, rumenite bine apoi la cuptor si trase prin ceapa crocanta chiar iti lasa gura apa, dar si portmoneul gol. O singura portie costa 95 de lei.