Retetele si mancarea de Paste circula cu viteza pe internet. Sfaturi prin webcam, laude pe Facebook
Retetele si bucatele de Paste au circulat cu viteza pe internet si au adunat cele mai multe „like-uri”, mai ales daca fotografiile au fost artistice. Multe gospodine au pus poze cu tot ce au gatit.
Multe gospodine au pus poze cu tot ce-au gatit, ca sa vada si prietenii ce vor primi duminica la masa. Alti utilizatori au primit sfaturi de la mare distanta, pentru friptura si cozonaci.
Gabriela are 23 de ani si se afla pentru prima data in fata unei adevarate provocari: trebuie sa coaca doi cozonaci asa cum facea matusa ei in vremurile in care era in tara. Acum munceste in Germania, insa chiar si asa, la mii de kilometri distanta, a gsit solutia: consilierea gastronomica pe internet.
Alegeri 2024
12:08
Cine intră în turul 2. Sondaj AtlasIntel alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi ar fi umăr la umăr
11:57
Ce salariu are președintele României. Unde se situează Klaus Iohannis față de alți șefi de stat din Europa
11:43
Alegeri prezidențiale 2024, programe electorale. Candidații promit „lapte și miere”, deși puterea președintelui este limitată
11:05
LIVE TEXT Alegeri prezidențiale 2024 | A început votul în diaspora. Câți români au votat până acum. Harta secțiilor de votare
Matusa Nicoleta urmareste fiecare miscare a nepoatei si din cand in cand o mai opreste din treaba. Cu asa indrumari era imposibil sa nu iasa. Cozonacii sunt rumeniti bine.
Tot pe Facebook ajung si oule vopsite de Nina. Mandra nevoie mare de ele, a facut o sedinta foto si le-a aratat prietenilor.
Si la Dublin, Luminita trebaluieste de zor in bucatarie. Vrea sa-si ajute si prietenii virtuali cu cateva sfaturi, pentru mancarea romaneasca. Incepe cu o reteta de la bunica, pentru cozonac.
Intre timp se apuca de vopsit ouale. Iar luciul final l-a dat cu slanina trimisa pachet. Bineinteles ca bucatele se afla acum la loc de cinste si pe Facebook.
Sursa: Pro TV
Etichete: cluj, paste, Satu Mare, mancare, bistrita, retete, ardeal, net,
Dată publicare:
17-04-2012 13:09