Politistii clujeni au confiscat aproximativ 600 m.c. de material lemnos, in valoare de 170.000 de lei

Ultima actualizare: 18-04-2014 02:08
Marea defrisare - 6

 Politistii din Cluj au confiscat aproximativ 600 m.c. de material lemnos in valoare de 170.000 de lei de la punctele de lucru ale unui agent economic din Somesu Rece si Cluj-Napoca. De asemenea, a fost aplicata o sanctiune de 4.500 de lei.

 Politistii din Cluj au verificat activitatea unei societati cu obiect de activitate achizitia, prelucrarea si comercializarea materialului lemnos, avand puncte de lucru in localitatea Somesu Rece si in municipiul Cluj-Napoca. In urma controlului, s-au constatat ilegalitati cu privire la modul in care s-au derulat activitatile de achizitionare, prelucrare si comercializare a materialului lemnos.

Administratorul agentului economic, un barbat de 26 de ani din localitatea Chinteni, a fost sanctionat contraventional cu amenda de 4.500 de lei, pentru incalcarea prevederilor referitoare la provenienta, circulatia si comercializarea materialelor lemnoase, la regimul spatiilor de depozitare a materialelor lemnoase si al instalatiilor de prelucrat lemn rotund.

De asemenea, politistii au ridicat in vederea confiscarii aproximativ 600 m.c. de material lemnos, in valoare estimativa de 170.000 de lei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO