Peste 150 de studenti ai Universitatii „Lucian Blaga” pleaca in tabere la Costinesti si Sinaia

Ultima actualizare: 30-08-2012 19:19
Plaja Mamaia

Studentii cu rezultate deosebite la invatatura, cei care beneficiaza de burse sociale si cei ce activeaza in cadrul Caselor de Cultura ale Studentilor beneficiaza de tabere gratuite la mare si la munte.

169 de studenti ai Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu beneficiaza in mod gratuit de cazare si masa in taberele studentesti organizate prim programul „Tabere Studentesti”. Anul acesta, taberele se desfasoara la Costinesti si la Sinaia, in perioada 16 iulie – 2 august 2012.

Categoriile de studenti beneficiari ai locurilor gratuite in tabere sunt cei cu rezultate deosebite obtinute la invatatura in anul universitar precedent, studentii care activeaza in cadrul caselor de cultura ale studentilor si care s-au evidentiat prin activitatile cultural-artistice desfasurate, studentii orfani de ambii parinti, cei proveniti din casele de copii sau plasament familial, studentii care beneficiaza de burse sociale.

Luni, 16 iulie, primii 40 de studenti de la cele noua facultati din cadrul Universitatii „Lucian Blaga” vor ajunge in tabara de la Costinesti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO