Locuitorii din Satu Mare se pregatesc de plaja. Se redeschide vechiul strand din oras

Ultima actualizare: 25-08-2012 05:26
strand mures

Lucrarile de modernizare a strandului din Satu Mare sunt pe ultima suta de metri. In trei saptamani, se vor da in folosinta cinci bazine cu apa dulce, doua cu apa sarata, dar si terase si spatii comerciale.

Dupa trei ani de lucrari de reabilitare, vechiul strand din Satu Mare, cunoscut pentru eficienta apelor termale din zona, isi redeschide portile. Din primul weekend al lunii august, satmarenii se vor putea scalda intr-unul din cele sapte bazine proaspat renovate. In urmatoarele zile, firma care a efectuat lucrarile va preda sapte bazine, 1.000 de metri patrati de spatii comerciale construite, 3.000 de metri patrati de terase pavate si vestiare. Din cele sapte bazine, trei sunt pentru adulti, doua pentru copii si doua cu apa termala. In viitor, bazinele cu apa termala vor functiona ca si baza de tratament.

In zilele urmatoare, municipalitatea va prelua bazinele, iar inspectorii sanitari vor efectua probele de apa, astfel incat sa fie indeplinite toate conditiile. Noul strand va avea o zona de plaja cu gazon si una cu nisip, iar clientii vor putea sa-si inchirieze si sezlonguri.

Strandul va fi deschis intre orele 7.00 si 24.00, iar pretul unui bilet pentru adulti va fi cuprins intre 16 si 18 lei. Pentru pensionari si elevi se vor acorda reduceri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO