Pacalita de bisnitari. O tanara din Dragomiresti a fost inselata cu 1.000 de euro


Ultimul update: Duminica 22 Septembrie 2013 07:03
Data publicarii: Joi 19 Septembrie 2013 12:28
Categorie: Ardeal
Politisti

O tanara in varsta de 21 de ani din Dragomiresti a fost victima unei inselaciuni in Baia Mare. Ea a fost acostata de un barbat necunoscut care a intrebat-o daca doreste sa schimbe euro la un pret avantajos si astfel a ramas fara 1.000 de euro.

Tanara de 21 de ani le-a explicat politistlilor ca vroia sa schimbe 1.000 de euro in lei. Pentru ca un bisnitar i-a oferit un curs tentant, fata a mers impreuna cu barbatul in spatele unui bloc de pe Bulevardul Unirii, unde, in timpul efectuarii tranzactiei, a fost inselata cu suma de 4.310 lei.

Potrivit plangerii inregistrate la politie, suspectul a primit de la victima 1.000 de euro si a numarat in prezenta ei 4.500 de lei. In momentul in care se pregatea sa-i inmaneze banii, a intervenit o femeie care pret de cateva momente i-a distras atentia victimei. A fost suficient pentru suspect sa schimbe cei 4.500 de lei cu un teanc de bancnote de 5 lei invelite in una de 100 de lei. Victima a luat teancul cu bani si fara sa-i mai numere, s-a deplasat la autoturism. Acolo a constatat ca a primit doar 190 de lei si a anuntat politia.

Politistii au demarat activitatile de investigare in vederea identificarii autorului si recuperarii prejudiciului.

Prin aceasta metoda au fost inselate si alte persoane din Baia Mare care, tentate de oferta unui schimb valutar mai avantajos, au ales sa efectueze tranzactia pe strada, cu persoane necunoscute.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO