Histrioniada Liceenilor, in weekend la Cluj


Ultimul update: Duminica 22 Septembrie 2013 07:03
Data publicarii: Joi 19 Septembrie 2013 09:47
Categorie: Ardeal
Histrioniada Liceenilor

Clujul este gazda celei de-a 11-a editie a Festivalului National de Teatru ,,Histrioniada Liceenilor”. Opt trupe de teatru de liceeni din tara vor lua parte la competitia ce se va desfasura in acest weekend.

Casa de Cultura a Studentilor Cluj gazduieste in acest weekend Festivalul National de Teatru ,,Histrioniada Liceenilor”. Festivalul se desfasoara pe parcursul a 2 zile si consta in organizarea unei competitii de teatru intre trupe de liceeni din tara. Anul acesta, in cadrul concursului, vor participa opt trupe de teatru, dintre care patru sunt din afara judetului Cluj. De asemenea, programul contine diverse alte momente artistice.

Deschiderea oficiala va avea loc vineri, 20 septembrie, ora 13:00 la Casa de Cultura a Studentilor Cluj, iar competitia trupelor este programata pe vineri, incepand cu ora 13:00 si sambata, incepand cu ora 12:00. Prestatia trupelor de teatru va fi evaluata de un juriu specializat in acest domeniu, iar la finalul festivalului, castigatorii vor reveni pe scena intr-o gala a premiantilor.

Toate spectacolele vor fi deschise vizionarii publicului, intrarea fiind libera.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO