Morminte devastate intr-un sat din judetul Alba pentru 32 de lei. Doi tineri au furat banii mortilor

Ultima actualizare: 07-05-2012 14:44

Nici macar in lumea de apoi nu e sigur ca ne gasim linistea. O comunitate din judetul Alba este in stare de soc dupa ce doi tineri au profanat mai multe morminte si au furat banii din mainile celor trecuti in nefiinta.

In total zece mormite au fost profanate, patru dintre ele deschise si sase distruse. Din cele pe care au reusit sa le deschida, indivizii au furat banii din mana mortilor. Este vorba de banii cu care oamenii fusesera ingropati conform traditiei, ca sa aiba cu ce sa-si plateasca trecerea pe lume cealalata. Mai mult, tinerii s-au fotografiat in timpul acestei aventuri macabre si s-au laudat prin sat cu fapta lor.

Rudele celor ingropati acolo au avut un soc cand au descoperit grozavia. Au anuntat preotul si politia, care dupa putin timp a dat de cei doi profanatori tocmai pentru ca ei se apucasera sa se laude prin sat cu ce au facut.

Pentru 32 de lei, cat au reusit sa fure, hotii vor plati cu tineretea lor. Ii paste inchisoarea, chiar daca acum sunt cercetati in libertate. Pentru sufletele celor pe care i-au tulburat, apropiatii vor face un parastas.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO