Misiune dificila pentru pompierii din Alba. Un barbat a fost gasit fara suflare la 15 metri inaltime


Ultimul update: Duminica 15 Septembrie 2013 07:01
Data publicarii: Joi 12 Septembrie 2013 14:12
Categorie: Ardeal

Interventie extrem de dificila la Alba Iulia. Pompierii au fost chemati sa coboare un barbat de 57 de ani, care fusese gasit fara suflare la 15 metri inaltime, pe acoperisul bisericii din incinta Seminarului Teologic.

Omul lucra la acoperisul lacasului si nimeni nu stie inca din ce cauza a murit. „Aseara a ramas aici, dimineata cand am venit i-am vazut masina si ne-am mirat cum a venit asa dimineata. Colegul lui a urcat la el si l-a vazut acolo si n-am avut ce sa-i mai facem”, a povestit unul dintre colegi.

Oamenii spun ca aseara tarziu, cand l-au lasat pe barbatul de 57 de ani pe santier, acesta parea sa se simta bine. Pompierii l-au gasit prins in chingile care il asigurau sa nu cada. Ca sa-l ia de acolo, i-au strecurat trupul printr-o fereastra a lacasului, apoi l-au coborat prin interiorul bisericii. Interventia a durat mai bine de o jumatate de ora.

Politistii asteapta acum rezultatele expertizei medico-legale pentru a afla cauza exacta a mortii barbatului. Omul era de loc din orasul Abrud.
 

Au vrut sa pregateasca zacusca, dar le-a ars acoperisul casei
Parjol azi-noapte intr-o localitate din judetul Bistrita Nasaud
VIDEO PROTVPLUS.RO